foromen Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak mě začal cvrček řádit někde vpravo vzadu, nejsem schopnej zatím zjistit, kde to je, ale jsem z toho na mrtvici, rachot jak blázen. Budu muset pořádně zkoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Mam podobnu skusenost - ale robila to pracka bezpec. pasu bud na prednej alebo zadnej sedacke - buchala do plastu... Editováno: 20. Duben 2007, autor: jey-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Jo přesně, to jsem taky zjistil, ale stejně to rachtalo. Pak jsem přišel na to, že nebyla pořádně docvaklá sedačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Tak toho cvrčka jsem konečně našel. Je to neuvěřitelné, ale klepali o sebe plastové kryty sklopného mechanismu sedaček vzadu, Když jsem tam mezi ně nacpal automapu, bylo ticho. Taky jsem zjistil, že při sklopení sedaček je vůle na té kotevní tyči, sedačka je docela dost volná. Tak zase bude návštěva v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 No vida další cvrček nalezen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 poradte..... kdyz je auto rano studeny.....vzdy pod volantem praska....po chvili jizdy je to pryc....dela to pri zmene jizdy, rozjezd... mam podezrení na uchyceni ventilatoru pod volantem...nemate nekdo podobnou zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 poradte.....kdyz je auto rano studeny.....vzdy pod volantem praska....po chvili jizdy je to pryc....dela to pri zmene jizdy, rozjezd... mam podezrení na uchyceni ventilatoru pod volantem...nemate nekdo podobnou zkusenost? to bys to musel specifikovat vic, ale ventilator pod volantem neni, ten je u spolujezdce. Zkontroluj tu polystyrenovou vypln, stava se, ze blbe sedi a muze vrzat, je ale divne zeto dela za studena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ahojte Roomstaci. Kdyz jsem si precetl vsechny prispevky v teto sekci Vrzani v palubovce, tak jsem Vas litoval. Ruzne pazvuky jsou hrozne na starych vozech a na novych ani nemluvim. Preji Vam vsem i budoucim Roomstakum, kteri tento velice neprijemny problem budou mit, co nejrychleji ho najit a odstranit. Nejlepe, aby uz nikdy takovy problem nikdo nemel. Ja osobne jsem mel asi stesti na vyrobek. Mam najeto pomalu 6.000 km a ,musim zaklepat, nemel jsem zadny problem s jakymkoliv cvrckem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ahojte Roomstaci. Kdyz jsem si precetl vsechny prispevky v teto sekci Vrzani v palubovce, tak jsem Vas litoval. Ruzne pazvuky jsou hrozne na starych vozech a na novych ani nemluvim. Preji Vam vsem i budoucim Roomstakum, kteri tento velice neprijemny problem budou mit, co nejrychleji ho najit a odstranit. Nejlepe, aby uz nikdy takovy problem nikdo nemel.Ja osobne jsem mel asi stesti na vyrobek. Mam najeto pomalu 6.000 km a ,musim zaklepat, nemel jsem zadny problem s jakymkoliv cvrckem. tak to sme dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to už jsme tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Nene jsme čtyři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 me vrze v kolene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 me vrze v kolene To rozchodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 mrknete nekdo na uchyceni mezisedackoveho panelu k stredovemu panelu pod radiem.... Zajimalo by me, zda mate stejnemerne presahy spodniho panelu na obe strany, Ja mam na strane u ridice ten panel mirne posunut. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ja som skoro zosalel z hladania klepania, ktore vychadzalo niekde od spolujazca. Hladal som najskor v palubovke, ale az ked som od zlosti tresol do sedacky spolujazca sa ukazalo kde to hrka. Bol to konektor airbagu pod sedackou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 mrknete nekdo na uchyceni mezisedackoveho panelu k stredovemu panelu pod radiem.... Zajimalo by me, zda mate stejnemerne presahy spodniho panelu na obe strany, Ja mam na strane u ridice ten panel mirne posunut. Diky muzes poslat fotku? ty cipy toho plastu jsou na obou stranach volne a jen lezi na koberci tunelu. co znamena, ze je mirne posunut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 kdyz se podivas, jak je nesymetricky ulozený panel oproti panelu s radiem, neni centralizovan. a leva strana je "tlustsi" nez prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) jo aha, ja myslel, ze ti jde o posunuti smerem dopredu. Hm tohle je fakt divne. na te fotce je trochu videt, ze je tam vule. je to volne a da se to posunovat? nebo je to napevno? urcite bych stim zasel na servisu at to srovnaj. nemam ted tady svyho rumika, ale tohle tam nemam to bych si vsiml. neni to ale foceny uplne z cela, tak ot muze trochu zkreslovat. Editováno: 23. Květen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ono tie bocne strany tam su prichytene "suchym zipsom" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Nasiel som jeden podivny zdroj hluku. Dlho ma trapilo ze v zadu nieco hrka. Minule som to nahodou objavil. V zadnej opierke hlavy boli ulomene dva vystupky co drzia tu kovovu tycku. Hrakalo to tam ako detska hrkalka. Dnes som objavil ze je to aj v dalsej. Tak som to povyberal, ale nemyslim ze to ma vplyv na "funkconst"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Tak som to nasiel aj v tretej zadnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Zacina to byt zaujimave. Pozrel som zadne opierky v druhom firemnom roomstri a vsetky rovnako hrakli a boli dolamane. Neskusi niekto pozriet u seba? Zaujima ma ci je to nahoda, alebo skor vyrobna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 velmi som to z tvojej fotky nepochopil...to mas rozobranu hlavovu opierku? Aha...tie cupliky sa teda vybra zvnutra...ja som pozeral tie nase a nehrkalo nic...este sa na to pozrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 velmi som to z tvojej fotky nepochopil...to mas rozobranu hlavovu opierku?Ano, zadnu. Da sa to rozpoznat aj bez rozoberania, vytiahnes ju zo sedadla a zahrkas. Ak to znie ako detska hrkalka, je velka pravdepodobnost ze je to dolamane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 jak se rozebira palubka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.