Přejít na obsah

360 view kamera


SK_Adventures

Doporučené příspěvky

Nazdar, chcel by som len zistiť, dá sa do superbu 11/2020 sportline (plná výbava až na toto) domontovať 360 stupňová kamera, resp. predná a bočné kamery? Mám tam iba zadnú cúvaciu a tento 360 stupňový view mi celkom chýba... Myslím že nejak by sa to teoreticky dalo ak vymenia ten predok kde je aj radar + späťáky a osadia model kde je tá kamera už namontovaná + bočné na späťáky, čo myslíte ? Našiel som na webe tému kde to už niekto riešil, no neviem čo je na tom pravdy... Diky za každú radu, hľadám riešenie ako to tam dať, nie hneď počuť nedá sa, všetko sa nejak hádam dá.. (prikladám obrázok z netu)

príklad.jpg

Editováno: , autor: SK_Adventures
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, že se dá a dokonce i s originalnim infotaimentem (to co je na obrazku je nějaká Čína)

 

Otazka je kolik máš peněz 🤣 protože ty díly nejsou levné.

Druhá otázka je jak moc tě trápí drobné nedostatky.

Třetí otázka je zda ti nevadí, ze by se musela rozebrat velká část auta pro natažení kabeláže.

 

Infotaiment bys musel přepnout na kodiaq protože ten jako jediný má textury pro 360, pokud by to vadilo tak i textury se dají upravit ale je to strašná dřina.

 

Někdy se za slovem nejde jednoduše skrývají další argumenty. 🙂

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koľko by to stálo nie je problém, hlavne išlo o to či sa to dá, v škodovke mi hneď povedali nie, nedá sa ale zdalo sa mi že toto sa im iba nechce robiť lebo je to ako píšeš komplikované... A ostatné supy ako že to mojú potom? Tiež to majú nastavené na kodiaq ? A čo si myslel tým drobné nedostatky ? Ako som tak pozeral a tu čítal veľa ľuďom tá area view ukazuje bludy +-50cm-1m od reality... v tom prípade to je nič moc, ale ak by to bolo presné rád by som do toho šiel a dal to niekde dorobiť. A že by sa muselo auto rozobrať mi vôbec nevadí ak by sa dalo do stavu ako pred tým a zostalo v záruke, mám tam 38k a záruka je do 100/5y. A jo mimochodom povedali mi dokonca že ani späťák sa nedá vymeniť aby som mal aj napravo stmievanie, totiž mám to iba na ľavom a strednom a naposledy mi to v noci z pravého celkom bilo do očí nakoľko tam na tom škodovka v 2020 asi šetrila... Tak čo mi teda navrhuješ ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tu informaci s kodiaqem beru zpět ta je platná jenom pro predfaceliftove modely s infotaimentem mib2 Amundsen a možná Columbus.

Nedostatkama jsem myslel právě ty textury ale to uz je pasé.

 

Jak je to se zárukou netuším ale pokud se sám servisu nenapraskas, že to máš dodělané tak si toho nikdo ani nevšimne. Abys dostal do interieru kabelaz predni kamery tak se pravdepodobne bude muset demontovat celá palubka, tzn že by se pak mohlo stát ze ti za jizdy začne někde vrzat nebo chrastit. A z venku asi i torpédo.

 

Když do googlu nacházíš klíčové slova superb 360 retrofit

Tak mi to hned vyhodilo nekolik prodejců sad na dodelani a i par firem co dodelani takových a podobných výbav dělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do tých 1000€ by som ešte bol možno ochotný keď by to bolo tip top ale 3000€ je teda pekný prepal no... 😀 Objednám asi toto https://www.lacne-diely.sk/retrofit-set-skoda-superb-iii-facelift-ka6-pohlad-z-hornej-strany/ a niekto šikovný alebo nejaká firma mi to hádam za dobrý peniaz namontuje

 

Editováno: , autor: SK_Adventures
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o to ze kdyz si doneses vlastni dily, jestli ti to nedko vubec dodela z duvodu ochrany komponent. Tam pro to aby to fungovalo neni jen kodovani, ale hlavne to vsechno nakalibrovat. Autorizaky na tohle domontovani moc nejsou protoze je k tomu proste treba nepusti system, nebo se jim do toho proste nechce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...