Přejít na obsah

Výplň kufra


PS1978

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých.

Mam otázku.

Existuje nejaká výplň do kufra (superb III kombi), čím by som vedel zdvihnúť plato? Potreboval by som to zdvihnúť o pár cm vyššie, kvôli plnohodnotnej rezerve. Ďakujem

Editováno: , autor: PS1978
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak chceš vložiť plnohodnotné 18-19" koleso so šírkou 235 mm, musíš zdvihnúť dno kufra o 3 cm a viac. Rozumiem tvojej pohnútky to spraviť, ale nestojí to a to. Ak ale chceš mať ako rezervu niečo lepšie ako tie párky na dojazd, tak môžeš pohľadať vlákno tu na fóre kde sme rezervu riešili pár mesiacov dozadu, a prakticky tam môžeš natlačiť koleso o rozmere 205/55 R17 (nie R16 ako dávajú fabriky). Oficiálne to plnohodnotná rezerva pre Superba stále nebude, ale bude aspoň plnohodnotné koleso s už normálnou šírkou behúňa, s normálnym profilom, atď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Čítal som to tu. V podstate ta dostanem aj tu 18tku, len odstava plato.. Tie 3cm by boli akurát.. Už som premýšľal aj nad nejakým tvrdenym polystyrénom po obvode kufra, stred plata by držal polystyrén s náradím..

A áno, nechcem ten párok na dojazd🤣🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inak Superb III kombík sa dal objednať s dvojitým dnom, tak to pôjde určite dokúpiť a dorobiť, otázka je či to stojí za to. Na tvojom mieste by som to neriešil, prípadne by som išiel do tej väčšej rezervy. Kvôli rezerve ktorú v ideálnom prípade nikdy nepoužiješ, prísť na stálo o nemalý objem kufra by mi vadilo viac ako 125 mm párok alebo 205-a rezerva. Ale každý máme iné priority. :) 

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...