Publikováno Květen 9, 20232 r Zdravím, Fabia III 1.0TSI 70kw 2018 Style. Za sklem na palubní desce mám nějakou věc a netuším k čemu slouží, dokáže mi to někdo vysvětlit? (zobrazeno na ilustrační fotografii) Děkuji.
Květen 9, 20232 r Senzor na automatiku světel je ve zpětném zrcátku, tady bývá senzor na regulaci jasu podsvícení v interiéru.
Květen 9, 20232 r Závisí od výbavy auta. Zvyčajne ak nie je dažďový senzor, toto býva aj svetelný senzor na automatické svetlá. Ak je aj dažďový senzor, svetelný senzor býva hore v späťáku. Ale tiež by v tom mal byť aj nejaký senzor pre automatickú klímu. Upraveno Květen 9, 20232 r od brrrrm
Květen 9, 20232 r @brrrrm Tak to je pro mě novinka. Ani jsem netušil, že se někdy dává senzor na automatiku světel sem. Nicméně podle fotky (i když jen ilustrační) a výbavy auta dotazovatele nejspíš bude senzor v tomhle případě nahoře.
Květen 9, 20232 r Snímač slunečního svitu. V závislosti na intenzitě světla řídí teplotní klapku a větrák čerstvého vzduchu.
Květen 9, 20232 r Vecsinou tam bol senzor pre klimu, ked svieti slnko cez celne sklo chladi viac a fuka na celne sklo. Pre prijemnejsi pocit.
Květen 9, 20232 r @VeteranChild áno, napríklad aj tutok @wirer má na to návod.. ;) https://forum.skodahome.cz/topic/140628-f-iii-oem-svetelný-senzor-v-palubnej-doske/
Květen 9, 20232 r Pokud nebyl dešťový senzor tak tohle čidlo v palubce je dvojité. Pro autoklimu a pro auto světla. Aspoň v f3. Mám tohle dvojité a teď i dešťák. Upraveno Květen 9, 20232 r od milanxx
Květen 9, 20232 r A s tou změnou intenzity podsvícení budíků podle slunečního světla jsem úplně mimo? Přísahal bych, že jsem to někde četl (snad v manuálu) a od té doby žiju s tím, že to tak je.
Květen 20Kvě 20 Mám ambition MR16, nemám spínač světel s polohou auto a mám manuální klimu, zpětné zrcátko jednoduché, holé. Mám tam taky nějaké čidlo nebo je to jen záslepka? Pokud tam mám nějaké čidlo tak jaké a k čemu přesně slouží?
Květen 20Kvě 20 existují dvě varianty 1) záslepka z černého neprůhledného plastu 2) poloprůhledný plast s fotosenzorem, bez automatických světel má pořád účel, ovládá intenzitu podsvícení obecně tlačítek případně tlačítek klimatroniku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.