Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám originální centrál s dodatečně montovaným origo DO, poslední dobou se mi stává že při uzamknutí, at už klíčem nebo DO nebliká kontrolka bezpečnostního uzamčení u řidiče, pak stačí auto znovu odemknout a zamknout a vše je v pořádku. Jinak jsem si všimnuk že když dioda nebliká nejsou zamčeny pravé zadní dveře, ostatní ano. Tahle situace nastane v intervalu tak zpravidla 1x za 50 zamknutí a nebo víc i mín. Je to nepravidelné. Jinak centrál funguje tak jak má? Netušíte čím to může být problém? Díky B)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak věci se zatím časem vyřešili samotný, centrál dostal rozum a začal sám fugovat tak jak má....už tři neděle je to v pořádku, sice tam to před tím bylo zvláštní, ale měnit v zadu celej ten novej zámek za 4 tis. je asi zbytečný když to běhá normálně. Holt si to akorád musím dohlídnout...ale vypadá to že to bude dobrý.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak pořád to zlobí, obravdu si se to nikomu nestalo, respektive si s tím nikdo neví rady. Případně za kolik se dá sehnat novej zámek do zadních dveří? Ve škodovce chtěji 4 tis. jenom za zámek a to se mi teda nechce :huh:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já jsem opravoval kamarádovi podobný případ. Ale nevím, zda budeš mít taky takový problém. Mu se pak dveře nezavíraly vůbec. Sundal jsem tapecák a zjistil jsem, že je povolený táhlo od čudlíku, který běhá ve dveřích a nějak tam bránil motůrku, aby uzamknul dveře. Vše jsem dal do původní polohy, dotáhnul a chodí to jak má. ALe nevím, zda budeš mít taky tenhle případ. Zkus a uvidíš :)

• o 2 roky později...
Vloženo

Mám podobný problém se zadními dveřmi. Když chci zamknout zevnitř čudlíkem na madle, tak se zamknou a hned zase odemknou. :aggressive: Dálkou (comfort) jdou normálně zamknout a odemknout, stropní světlo se jimi rozsvítí, takže spínač funguje. Je teda předělaný na klasiku, protože už dřív odešel ten mikrospínač. Tušíte co by to mohlo být? Díky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Měl jsem na jaře to samé. Kompletně jsem rozhodil dveře a byl to studeňák v zámku. ( v zadních dveřích za řidičem u řidiče klasika zničenej mikrospínač v zámku) Kablík v tišťáku prostě nebyl dobře připájenej. Fábie na to nějak trpěli. Lehká oprava. Ale třkrát jsem rozebral dveře než jsem na to přišel prevít jeden. Více je v tématu o mikrospínači v zámku. Ale ja tam hafo stánek.

• o 4 týdny později...
Vloženo
Měl jsem na jaře to samé. Kompletně jsem rozhodil dveře a byl to studeňák v zámku. ( v zadních dveřích za řidičem u řidiče klasika zničenej mikrospínač v zámku) Kablík v tišťáku prostě nebyl dobře připájenej. Fábie na to nějak trpěli. Lehká oprava. Ale třkrát jsem rozebral dveře než jsem na to přišel prevít jeden. Více je v tématu o mikrospínači v zámku. Ale ja tam hafo stánek.

Taky se mi nepravidelně nezamikaly-neodemikaly zadní dveře.Závadu dělal motor zámku.Rozabrat,vyčistit komutátor,připružit uhlíky a složit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...