Radino Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Ahoj, chcem sa spýtať existujú na OIII FL akustické sklá? Prípadne aspoň čelné, na internete som niečo našiel ale netuším či to je niečo špeciálne alebo to má každé. Prípadne dá sa zlepšiť akustika okien nejako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Každá octavie má čelní sklo akustické, pouze boční jsou nadstandard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 V 3. 6. 2023 na 16:34, Radino napsal: Ahoj, chcem sa spýtať existujú na OIII FL akustické sklá? Prípadne aspoň čelné, na internete som niečo našiel ale netuším či to je niečo špeciálne alebo to má každé. Prípadne dá sa zlepšiť akustika okien nejako? Bohužel jsem je měl naposledy na O2FL (LK), tam byly ve všech oknech. Tehdy se jmenovala SunSafe, a koncern to bohužel zarazil s nástupem O3, spolu s dalším zajímavým příslušenstvím. Byl to 3vrstvý sendvič (viz foto níže v odkazu), navíc byla pokovená. Nevím o tom, že by se dala objednat jako nadstandard ( @informator), mám O3FL LK, a nic takového nebylo možné ani jako "nadstandard ". Něco jde u Superbu, ale od O3 nikoliv. Tady jsem o tom psal naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 (editace) tak nevim, kdyz dam vyhleda O III akusticke predni sklo, tak mi jich najde nekolik .. namatkou https://autodilyuo.cz/cs/katalog/detail-zbozi/celni-sklo-zelene-akusticke/autosklo/7816agamvw/16965494 Editováno: 20. Červen 2023, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 20. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 presne, ja keď som to pozeral tiež som našiel, ktoré boli označené ako akustické a iné to označenie nemali. tak kto sa v tom má vyznať. Pravdou je, že z výroby ich nedodávali ako píše omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 na skle je znacka "A" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 No ale omicron se baví o bočních sklech ve dveřích, tam skutečně dříve u OII dávali jako příplatkovou výbavu a má i pravdu že u OIII už pravděpodobně vůbec v nabídce nejsou. Zatím co vy se tu bavíte o čelním velkém sklu, které je u všech octavií vždy akustické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.