Přejít na obsah

Sklapeci klic

mmerlin

Doporučené příspěvky

Zdravim,

nevite, jestli se da poridit sklapeci klic ke starym modelu Ocatvie? Normalne se dava klasicky "pevny" klic. Dneska se ke vsem novejm autum dava sklapecky (takvej ten, co se ta kovova cast da zacvaknout dovnitr klice). Sem si rikal, ze kdyz je ofic. servis schopny pri ztrate klice udelat novy, ze by mohli dat na vyber i typ. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodávají se taky jako součást centrálního zamykání, kde je ten zavírací bazmek bez kovové části klíče - vykucháš to "železný" ze stávajícího klíčku a nasadíš to do toho vyklápěcího mechanizmu. Chce to trochu času a trpělivosti, ale funguje to bezvadně. Jo a musíš přendat samozrějmě i imobiliser.

Odkaz ke komentáři

Stálo mě to 1200,- ale původně sem to kupoval na něco jinýho. Měl jsem centrál na klíček a tohle je řídící jednotka dálkovýho ovládání. No a tenhle klíček byl takovej malej bonus - součást balení. Ale jek se to jmenovalo to ti teď nepovim, musel bych skusit najít od toho krabičku. Zejtra se po ní podívám

Odkaz ke komentáři

Jak už je tu někde na foru psáno pokud chceš old model předělat na new tak aby vše makalo jak má!!!!!

tak je potřeba ...

zámková sada...

panel přístrojů...

komfort jednotka...

jednotky dveří...

Air jednotka...

předělával jsem to na své a měnil vše......a spokojenost..... :D

Cau Martine, nemas ted na prodej nakou r.j. komfort 3gen. 799B ?, ale prej muze byt i 799AH.

Jen doplnim, ze air jednotka je potreba jen od 99 a starsi..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...