Igor Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Týka sa to všetkých benzínov v FII/R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Týka sa to všetkých benzínov v FII/R... hmm . .tak asi aj mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Tak sem se dneska vypravil na prehrani a prijimaci technicka delala (nebo nevedela), ze nic noveho neni. Neco tam ale nahrali podle papiru, jak je to ve skutecnosti, nevim. Asi na servis jezdit jinam a na nakup taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak jsem tady na fóru hrozně dlouho nebyl a teď koukám, že bych také mohl vyřešit problém se studeným rozjezdem u mého R 1.6. Bohužel záruka mi proběhla už v půlce října (takže ještě před tím, než byl nový sw na světě). Nevítě někdo, kdo už ta na tom přehrátí sw byl, kolik ta úprava stojí? Abych pravdu řekl, ten problém mi vadí jenom někdy (většinou večer když potřebuji rychle vyjet z parkoviště od práce). Ráno totiž vycouvávám od baráku, pak pomalu po cestě, zavřít vrata a pak silnice - no a tam už se problém neobjeví, asi už je motor malinko zahřátej. Tak proto kdybych měl platit nějakou nehoráznou částku, asi bych se na to vykašlal. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Je to robota na cca 20 minút, takže nemalo by to byť nejak extra drahé. Skúsil by som ich ale poprosiť, či by to neurobli zdarma, aj keď je auto už po záruke. Predsalen, jedná sa o chybu výrobcu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z142 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jirka67: myslim, ze by se na to mohla napasovat "kulance". Tedy mas-li v poradku servisni knizku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaco251 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 mam 1,4 mpi 7 ročnu Fabiu a nerobi mi to studeny motor alebo teply tiahne to rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pippa Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pred asi dvema mesici jsem psala, ze mi nahrali nove SW do RJ motoru a pevne jsem doufala, ze se tim odstrani problem pri rozjizdeni studeneho motoru. Musim ale konstatovat, ze je to spis horsi, trva delsi dobu, nez motor normalne" tahne". Uz jsem treba na ctyrce, ale musim znovu podrzdit a na dvojku mi to i po 500 m znovu blbne. Mam jeste dva tydny zaruky, tak chci rychle do servisu. Ma nekdo podobnou zkusenost, ze i po oprave maji stejny problem, ne-li horsi? A to treba i pri venkovni teplote 8 stupnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mne to pomohlo. Ja ale pravda, ze ani jednou nebylo nad 10 stupnu. Tak nevim jestli to treba nezacne delat az se otepli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mám stejný problém. Studený motor při rozjezdu cuká, je to celkem nepříjemné. Takže se asi taky vypravím do servisu, to mám radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Stejny problem, najeto 1800km. Ale zatimto neresim, uvidim jak se to bude chovat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pippa Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kdyz jsem byla v servisu poprve, tak o tom problemu vedeli a pevne jsem doufala, ze se to vyresi. Ale, jak jsem psala, je to jeste horsi. Jdu v patek znovu, tak napisu, jak to dopadlo. Jen me zarazi, ze se tak motor chova, i kdyz bylo tech 8 stupnu. Nejvic to blbne okolo 5 stupnu. Nekdy bylo i pod nulou a motor byl OK. Fakt tomu nerozumim. Rozjed do mirneho kopecka je nejhorsi. A jeste musim rict, ze lonskou zimu jsem tyhle problemy nemela. To jsme meli auto stare asi rok. Ted mame najeto skoro 20.000 a blbne to. Ach jo. A zaruka skoro u konce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak já jsem se dneska na to v servisu ptal a u mojeho cisla nemaji zadnou svolavaci akci. Rikal jsem mu o tom ze to dela a neudelali s tim nic. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pippa Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 V servisu jsem byla s timto problemem podruhe, udelali vselijake testy a motor je pry v poradku. Takze s tim neudelali nic. A dnes konci zaruka. Jeste by snad mohl byt problem s palivem a ony pry nedavno nejake problemy byly - probehlo to tiskem. Jenze tankuju u ruznych benzinek (Benzina, u Globusu...), takze tezko rict. Mozna se zkusim soustredit na jednu benzinku a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kv.honza Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj všem.mam naprosto stejnej problen pri studem motoru a dnes sem jej zkusil poradne podusit....jako mrtvej. tudle diskuzi by mel dostat k posouzeni nekdo ze skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Je tady někdo, komu dokázali odstranit problém s cukáním studeného motoru při rozjezdu? Nebo to někomu nedělá vůbec? Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky čekám, jestli už to někdo vyřešil. Do servisu jsem se zatím nedostal. Když tak to nechám až na garančku. Ta bude cca za 1-2 měsíce. Pokud se to do tý doby nevyřeší, tak to budu reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky jsem si všiml, že pokud problém nastane a vyřadím (třeba na křižovatce), mám lehce zvýšené volnoběžné otáčky. Odhaduji to tak na 1200. Projevuje se vám to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 2Tomas M01: Jojo, mám to stejně. Po nastartování jsou volnoběžné otáčky výš, než je běžné. Jak se motor ohřeje a problém je pryč, tak zase spadnou dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kv.honza Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 zajimalo by mne zda je tady nekdo kdo dela v autor... servisu skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mne uz to nedela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 A mas preflashovanou r.j.? Kdy ti to delali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Byl sem tam s tim na podzim. Opravovali mne palivovou nadrz, tak to vzali s tim. Jestli to udelali a nebo ne, to nevim. Kazdopadne od te doby to neudelalo ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay-T Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Koupil jsem rok starého Roomstera 1.6 77kW s ESP a mám naprosto stejný zde uváděný problém. Před rokem jsem měl Fábii 1.2 51kW a tam jsem řešil podobný problém přehráním sw. Nevíte někdo jestli je nový opravný sw na 1.6 už v servisech ? Byl bych rád i za radu jak této "vlastnosti" předejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zajed do servisu, rekni, ze ti cuka motor a vis, ze je na to novy software. Napichnou to a za pul hodiny hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.