petrryant Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Dobrý den, Škoda octavia IV 2020 Active Chtěl bych se zeptat zda lze dokoupit loketní opěrka do octavie, když ve verzi Active standardně není. (to samé by mě zajímal multifunčkní volant) Nebo je to jen z výroby a později dodělat nejde? Dále se ozývají zvuky od palubního displeje, zvuky jakoby nedomáčknutých plastů, když zkusím lehce zamáčknout tak chvíli bez zvuků, ale po chvíli opět začnou. Těžko se to vysvětluje protože se to neděje furt. Děje se to hlavně ráno, když je auto studené. Není to nic vážného, jen když se na to člověk soustředí tak je to otravné. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Opěrka dokoupit nelze, středový plastový tunel je vzadu jiný-panty, dodělával si to tu opěrkou z O3 viz. profil-Jan R. , volant asi souvisí se spoustou další elektroniky okolo..., jinak to vrzání mám taky okolo panelu Swing -dost otravný, než jsem vůbec na to přišel kde to je, klimatizace v létě to zhoršuje, nevím zda něčím máznout nebo nečím oddělit, zatím taky zamačkávám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Skvělé téma - smotat x věcí do jednoho. Takže to rozřeším - téma bude o loketní opěrce, ostatní řešit jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benny1 Vloženo 31. leden 2024 Sdílet Vloženo 31. leden 2024 Bohužel mám taky Octavii bez loketní opěrky, sehnat tunel s loketní opěrkou je snad nemožný, když se někde objeví inzerát tak je to hned prodaný, už jsem dokonce oslovil autorizovaný servisy, jeden mi řekl že to není možné objednat a druhý mi řekl že jsou schopný to prostě poskládat a namontovat, nezapomněli mě ale upozornit že to ještě nedělali a odhadovaná cena za materiál je 10 000,- plus práce, zatím tedy zkouším inzerci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsvk Vloženo 13. Březen 2024 Sdílet Vloženo 13. Březen 2024 dělají to, cena z 6/2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 13. Březen 2024 Sdílet Vloženo 13. Březen 2024 Mě docela fascinuje že ještě vůbec auto v takové třídě nabízí bez loketní opěrky, to je docela ostuda. Pochybuji že Golf v takové variantě existuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.