octavka19tdi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Tak je to tady,Potrebuji vymenit zhavicky a potreboval bych poradit kolikatku klic pouzit?Je na to stejnej co se pouziva u svicek u benzinaku nebo je tam mensi? A jeste bych mel jeden dotaz.Ma nekdo zkusenosti s zhavicima svickama brisk? Diky vsem predem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) mam pocit ze je to klic 10 nebo 12 ..prodlouzeny orech .... Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Je to 10tka na svíčku. Já si koupil trubkáč 10-11 a na stranu s 11ctkou sem dal 12ctku ořech do ní prodlužku a momenťákem sem to povolil/utáhnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Ok,diky ,to jsem potreboval presne vedet.No zjistil jsem po zmereni ze 2mam uplne vtahu ,jedna ze neznavi naplno bere pod 20A a jedna je dobra pres 20A.Jeste ze je letos tak tepla zima Je zajimave ze vsechny ukazujou odpor 0,2Ohmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 já měl kaput všechny 4. Byla tam jen jako ucpávky děr, ale nastartoval jsem vždy, i v -20°C. Nebyl to sice žádnej luxus, ale do třetího pokusu to chytlo vždy. Vždycky se nějakej válec chytil, a ostatní se přidaly. Vyměněno to je za 10 min. Momenťák jsem nepoužil(nemám), utáhl jsem to s citem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Tak a je vymeneno,Zas to startuje na drc.Byli tam zhav.svicky BERU.Jsou pekne narezle a zacouzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.