jirzi-r1 Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Ahoj začala se mě teď po zapnutí zapalování objevovat hláška "Závada elektrická dětská pojistka"... Máte s tím někdo zkušenost o co se jedná? Předem díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Nacist diag... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna (editace) SW problém, aktualizace v servisu Teda co mně paměť sahá 🙂 . Jinak určitě diagnostiku. Editováno: 9. Ledna, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozi Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna Zdravím, dnes ráno sa manželke na aute (Kodiaq 2019) objavila rovnaká chybová hláška + jej vypísal palubný počítač akumaltor 12V nedobiji a potom nastartujte manuálně, ale pritom žiadna kontrolka dobíjania nesvieti a auto bezproblémov opakovane štartovalo. Manželka s ním odišla do práce (28 km a popráci späť). Viem, že bez diagnostiky to nevyriešim, ale aj tak se chcem spýtať, či to mohol sposobiť relativne silný mráz ( v noci bolo -13,5 °C) a poklesom napätia v akumulátore. Auto sa ráno ohrievalo pomocou nezávislého topenia (z výroby). Ďakujem za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirzi-r1 Vloženo 9. Ledna Autor Sdílet Vloženo 9. Ledna U mě to bylo poklesem napětí na baterii...auto začne odstavovat pak různé asistenty a může vypsat i nějaké chyby. Ale chce to načíst. V historii baterky jde pak vše vyčíst... Je pravděpodobný vzhledem k současným mrazům, že u tebe bude stejná příčina pokles napětí na baterce.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozi Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna Děkuji za odpověď, už jsem objednaný do servisu, ale termín my dali až za 14 dní 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirzi-r1 Vloženo 9. Ledna Autor Sdílet Vloženo 9. Ledna Jasný není za co ješťě mě to hned po nastartování psalo i hlášku "Funkce manévr brzdění nyní nedostupná".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olby Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna Zdravím! Stejný problém. Přišli mrazy, akumulátor po 4 letech odešel a po neúspěšném opakovaném startování auto napsalo tuhle chybu. Závada dětské pojistky. Batérie následně výměnná za novou, ale chyba zůstala. Dnes po návštěvě Škoda servisu a po provedení diagnostiky je chyba pryč a auto už ji nezobrazuje. Podsvícení tlačítka elektrické pojistky se rozsvítí oranžově. Takže všechno funguje jak má. Vypadá to že to je tak jak tady popisuje kolega, při poklesne stavu napětí v batérii auto začne vypínat, asistenty a funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vogast Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Opět po čase se mi zobrazila závada dětské pojistky, u mě se ale objeví problém s procvakáváním zámků všech dveří, když překročím 20 kilometrů v hodině (což předpokládám, že je automatický zámek). Je to taky spojeno s tím, že se mi pravé přední dveře občas neotevřou. To už asi nevypadá jen na SW problém, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirzi-r1 Vloženo 13. Března Autor Sdílet Vloženo 13. Března Těžko říct, chce to načíst a od toho se odpíchnout dál. Ale tohle spíš vypadá jestli nemáš načnutý nějaký el. svazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března Mel jsem to podobne. Nejdriv sem tam nesli otevrit dvere a pak zase sli... A pak uz nesli vubec... Zamek dveri za 5000 kc Ted mi to zacalo delat na dverich u ridice pro zmenu, sahnu na kliku auto se odemkne ale moje dvere nikoli... Takze pocitam ze ty zamky asi odejdou postupne vsechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Caute chalani, ttiez mam problem s detskou poistkou (+okno a kadeco ine). Kupil som novy ovldac okien a chcem ho vymenit. Dobre to robim? Lebo to nejde a nechcem to zlomit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Pokrocil som, no neviem to rozpojit, akoze seriozne. Cervenu poistku som uvolnil, no taham v smere poistky a nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června ok, vymenene, nakoniec sa podarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června prosím ta mohol by si mi urobit sken tvojich dverových jednotiek? mal by som zaujem dorobit si tieto detske poistky ale neviem ake potrebujem jednotky. a možno ich aj mam .dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.