Martin114 Vloženo 12. leden 2024 Sdílet Vloženo 12. leden 2024 Zdravím všechny příznivce značky, už několikrát se stalo, že po odstavení i na několik hodin nejde auto nastartovat tzn. třeba 3x až 4x několik sekund točí a nechytne, na další pokus naskočí. Někdy pomůže pár minut nechat v klidu, pak naskočí hned. Napadlo mě podpětí, která ukazovalo i při napíchnutí na diag, takže nová baterie vyměněna a zaregistrována (původní cca 6letech). Problém bohužel nezmizel, dnes znovu to samé. Auto je zaparkované ve vytápěné garáži. Občas pri prvním nepovedeném startu na budikách vyskočí hláška "otáčky motoru nesmí být vyšší než 1200ot." nebo něco podobného. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. leden 2024 Sdílet Vloženo 12. leden 2024 Za prvé si změn název tématu. Za druhé nezakladej 2 stejné témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 12. leden 2024 Sdílet Vloženo 12. leden 2024 Přehrát software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 13. leden 2024 Sdílet Vloženo 13. leden 2024 Já měl něco podobného ale u Kia Ceed, že mi nechtěla startovat při zahřátem motoru. Ale při studeném bez problému a byl to tehdy snímač otáček. Vím, že to je jiné auto, ale podle té hlášky jsem si na to vzpomněl, tak jestli není problém v něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.