Přejít na obsah

Blikajici dioda na klici


RoMach

Doporučené příspěvky

Zdravim. Nevite nekdo, co znamena cervena blikajici dioda na klici bezklickoveho zamykani kessy (skoda Octavia 4). Blika to pouze cca do 10 m od auta. V navodu k obsluze se o tom nic nepise. Blika mi to i v dome, kdyz mam auto pred domem. Pokud jdu s klicem dale od auta, blikani prestane. Mam obavu, zda to neznamena komunikaci s autem - aby nekdo auto neotevrel.  Druhy duvod k obavam je, ze to bude vybijet baterii. Dekuji za vase nazory a postrehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ZzzzzNie je to indikácia vybitia baterky. Správa sa to tak, ako Romach píše. V istej vzdialenosti od auta začne dióda blikať. Po vzdialení od auta prestane.

 

Z môjho pohľadu to je info ohľadom nadviazania komunikácie s autom. Ale ak je to na to, je to pre mňa zbytočná info. A ak by som mal trvalo kľúč v blízkosti auta, tak by som mal zrejme podobnú obavu ohľadom vybíjania batérií.

 

@RoMach blikanie kľúča ešte neznamená, že už je možné auto otvoriť. Kľúč vie začať blikať podľa môjho pozorovania cca aj 4 metre od auta.  No na to, aby kessy otvorilo dvere je nutné byť s kľúčom cca do 1m od dverí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...