Publikováno Květen 22, 20241 r Zdravím, minulý pátek jsem převzala novou Scalu (respektive já jsem osobně u předání nebyla, což je asi zdrojem celého mého dilematu) a až doma jsem si všimla malých míst bez laku na A sloupku. Vady jsou dost malé, ale teď když o nich vím si jich všímám. Má otázka je, zda má cenu to s prodejcem řešit, nechci být šílený zákazník, který požaduje opravu každé malé blbosti, ale zase od úplně nového auta čekám, že bude bez výrobních vad.
Květen 22, 20241 r Šílená by jste byla kdyby jste to neřešila, tady podle mě prodejce nemá ani prostor se z toho nijak vymluvit. Nechápu jak to mohlo projít kontrolou kvality
Květen 22, 20241 r vypadá to hrozně, podle té fotky to připomíná spíš zbytky lepidla na laku než chybějící lak, zkoušela jste to setřít, nebo je to opravdu kráter a chybějící lak?
Květen 22, 20241 r Autor To bylo první co jsem si myslela, že to je, jen nějaká špína, mám docela sbírku autokosmetiky, tak jsem zkoušela něco z toho na předmytí a potom isopropanol, kdyby to opravdu bylo jen nějaký lepidlo, ale nic s tím nehlo, takže to opravdu vypadá, že tam ten lak není
Květen 22, 20241 r To je škoda, určitě bych to reklamoval. Já mám na autě z roku 2020 taky vady, ale kolem zadních lamp, pak mezi střechou a pátými dveřmi a zadní dveře nejsou ze spodu místy vůbec Ale neřešil jsem to, protože to není vidět na první pohled.
Květen 22, 20241 r Riešiť to. Zaplatili ste si plne a poriadne nalakované auto. Kto si seba neváži a svoju prácu/peniaze, nech nereklamuje
Květen 22, 20241 r To je okolo celneho okna,A stlpik?Fakt to totiz vypada ako od lepidla na okna.Fakt to nejde dole?Skusit nechtom,ci je tam priehlbina,alebo kopec.
Květen 22, 20241 r To je A stlpik a bude to na laku. Ale nech to zoberie do predajne a gumenou hlavicou nech to odstrania. Alebo inym sposobom. Je to nove, nema to tam co robit
Srpen 14Srp 14 Trochu to tu oživím, dnes jak bylo teplo tak sem si všiml odlouple barvy na dveřích na hodně místech jsou puchýře, barva nedrží na lepených spojích(na plechu je ok), je to na všech dveřích i na víku kufru a na kapotě, jako kdyby to špatně odmastili nebo se na to úplně vy... Mám ještě služební yeti 2017 a tam sou všechny spoje na dveřích v poho, neřešil ste to nekdo taky, popř můžete mrknout jak je to u vás?..Jinak už to řeším tak uvidíme... ale moc naději tomu nedávám...Viz. Foto. Dik za info...
Srpen 15Srp 15 Je auto v záruke... reklamácia. nie, zvážiš či ti to za to stojí, Jaaaj a v servise nebuď prekvapený, citujem: "v živote som také nevidel.." to by si mohli dať miesto simply clever
Srpen 15Srp 15 Rozhodně bych to řešil v záruce, na firemní OIII mi museli přelakovat páté dveře na kombíku, šlo to na záruku.
Srpen 15Srp 15 Tak sem obešel pár nových aut a je to skoro u všech takže asi nová "vlastnost" koncernu( este sem videl rok 22 a tam to bylo v pohode), tady u karoqu viz fotky, i na superbu sem to viděl...asi je to dělaný jen do chladných krajin 😂, jak je nad 30° tak lak změkne a rády ty puchýře praskají...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.