SUP1 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Jo, takže zkontoluj kabely od světla kufru. Mělo by to být od mikrospínače spínané minusem, takže je možné, že chybí jen plus. Pokud by byla vyloženě krize a velká hledačka, někdy je lepší to zapojit znovu a je klid (udělat něco jako bypas). Čili do světýlka přivést stálý plus a od mikrospínače spínané minus od otevřeného kufru a je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ahoj, prestali me kompletne svitit vsechny lampicky v supiku a stale se sam otvira kufr... tak jsem zkontroloval pojistky jsou vsechny ok.. tak jsem napichnul vag a zadna chyba... je divne,ze ukazuje signalizaci otevrenych dveri vcetne kufru a haubny a lampicka se zadna nerosviti... ani kufr nesviti.. tak jsem si myslel,ze kdyz hodne prsi tak bude utopena komfortka.. tak jsem to rozebral a pod kobercem uplne sucho... i tak jsem vyndal ten box a kouknul jsem se... vytahnul jsem komfortku a celou rozebral a ve stoprocentnim stavu... tak jsem to slozil a dal zpet na misto.... nezdala se mi kostra u komfortky,tak jsem ji vycistyl,a jak jsou ty spoje v te buzirce cca 6 tak jsem je udelal jak pisete vyse a jsou tez ok... tak co stim? dekuji za rady... jsem se tu docetl,ze ty buzirky jsou i za ridicem a u spolujezdce... kdyz zitra bude cas,vrhnu se na to... ale ty buzirky byli jen lehounce spatne... po rozebrani toho kovoveho krouzky to bylo ok.. jen ta cepicka za krouzkem lehka oxidace.... tak otazka co je spatne?proc se otvira kufr?otvira se za jizdy a nebo kdyz sedim v aute... jak auto zamknu tak se nic nedeje a samozhrejme to nesviti... dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychopath007 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Zdarec:) udelal jsem vse jak se tu pise (prepajeni buzirek) cc asi 6 kousku a porad to nefaka,sviti jen dvere a pod nohama a kdyz se jeste zapne stropni svetla na polohu rucni tj: do leva tak to fungujeja jinak ne. Zacalo to tim ze mi to fungovalo a pak z niceko nic kdyz jsem otevrel dvere ridice tak to problikavalo a po 2 mesicich to prestalo svitit uplne ,ale na ostetnich dverich to svitilo,a po par dne to nesvitilo vubec. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 ahoj, tak dneska jsem se vrhnul na ty buzirky co jsou za ridicem a bylo to uplne ko.. rozpadlo se mi to vruce... tak jsem to udelal a interier funguje jak ma jdu si zaparkovat a hrozne hic.. tak jsem si pustil klimozku a nefoukalo to... nespustil se ventilator... tak jsem vzal vaginu a napichl jsem to a pise to,ze je spatny ventilator a nebo rj ventilatoru.... tak otazka je kdyz jsem to skladal,nemohl jsem neco vytrhnout?nebo ten svazek tim neni spojenej? dekuji za rady jo a dal jsem si vsude ledky nema to stim spojitost?pojistky jsem prolezl a jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 psycho:vyndej si sedacku ridice a za ridicem pod kobercem v tom svazku jsou dve buzirky... melo by ti to pomoci.. jinak ta sedacka se vyndava tak,ze si ji soupnes uplne do zadu a povolis na predni strane dve matky trinactky a vysunes dozadu a pak odpojis jen konektory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 myslim normalne ventilator co fouka vzduch do kabiny... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak mi to nedalo a volal jsem kamaradovi co trochu rozumi eletrice... zenu ho pres celou prahu a udelal diagnostiku,rekl ze to je kravina... asi vypadlej kabel u radia a nebo u ventilatoru... tak rozebral pulku palubky a kabely zapojene.. tak zacal merit a pta se me jestli jsem kontroloval pojistky... tak ja mu rikam,ze jaasnnyyy jako,ze vazne kontrola probehla... no a nakonec to bylo pojistkou velka druha ze zhora na levo a vazne vypadala,ze je dobra a nebyla.... tak zas mi to klimuje jako blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 dost často pojistka vypadá ok, ale neni, chce to vždy pro jistotu zkusit jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Nebo pojistku promeřit prozváněčkou a nemusíš ji ani vytahovat... Láďo Láďo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 tak jsem rad,ze mi to funguje dneska opet teplo na zastavkach ty spoceny holky v satickach... boze to byla cesta z prace :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Aspon nedostanes mikrospánok len aby si to niekde neoprel ked budes po nich pokukovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 no byla zacpa,takze to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 (editace) Takže thomas18 teď použiju tvuj navod, jinak super práce.....včera se mi stala tato porucha že vnitrek vpredu mi nesviti a zadni mala svetla ano a taky červené diodky v stropnim svetle fungujou.....proste nejdou jen stropni svetla vpredu tot vše, ale to teď neresim pac navodu a rad je tady hodne a v podstate všechny na jedno kopyto tak neudelam hloupost........Muj hlavní problem...po uzamknuti mi nechce dotahovat okna samo, funguje to jen když strčím klíč do zámku a bud je stáne nebo vytáhne co ovšem mne jde jenom stahováni pač mam pretocenou vložku zámku na uzamykací polohu (výmnena). Muže se tam pod kobercem nacházet kabel co má na svedomí ten impulz na dotáhnutí oken??.....jinak zámky sem si sám repasoval a menil mikrospínače takže jsou ok. Superb 1,9TDI AWX 2002 Editováno: 19. Červenec 2014, autor: JS65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Tak chlapci a teď položím dotaz já.Supe,Ace Venturo a další zkušení: je problém ve svazcích i v tomto mém případě kdy mi po odemknutí auta interier nesvítí?Jakmile otevřu dveře rozsvítí se jak má.Maxidot ukazuje taky vše ok.Dveře které jsou otevřené svítí a vše zhasne jak má.Stropní lampičky taky fungují.Jediné co nesvítí je pravé zrcátko( ale tam to tipuju na uhnilý drát) a nesvítí mi osvětlení spz( což zase může být zkorodovaný kontakt v lampičkách) Takže největší problém je teď ten introš. Odemknu auto,introš nesvítí.Otevřu auto introš se rozstvítí tak jak má.Zavřu dveře introš ihned zhasne.To vše při chcíplém autě.I toto může být nějaký podělaný káblík dole v těch svazcích,že to tak jebe? Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 A když odemkneš dálkou a ještě jednou zmáčkneš, taky se nerozsvítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 čéče to jsem nezkoušel.Jisté je že mi to tak nikdy nedělalo.Vyzkouším to co máš na mysli ty Supe.Auto zamykám dálkou taky dvakrát.Jednou uzamknu dveře a podruhé aktivuju vnitřek.Ale odemýkám jen jednou.Už od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 pockaj ked zamknes 2x tak robis presny opak - deaktivujes vnutorne cidla pohybu, napriklad ked tam mas psa aby sa ti nespustil alarm. alebo sa mylim ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Myslim, ze mas ghoste pravdu. Kdyz zmacknes 1x aktivujes vsechny funkce. Kdyz dvakrat, deaktivujes nejakou cast. Vsimni si, ze kdyz to zamknes 2x uz ti ani neblika dioda od safe systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Ano je to tak. Druhé zamknutí deaktivuje vnitřek a double lock (dveře jdou otevřít zevnitř) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 chlapci já když zamknu jednou aktivuju alarm od jablotronu.Když zamknu podruhé tak se mi aktivuje vnitřní origo alarm.Jinak včera to už zase jelo jak mělo tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 pokud chci deaktivovat vnitřek v případě psa tak od toho tam je přeci to tlačítko na sloupku u řidiče ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Da se to i klicem na dalku. No joooo pan je gurman, ma tam jeste jablotron v tom pripade jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Občas mi to dělá taky,a pak stačí jak psal sup,jakoby dvakrát odemknout a zas je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 tak chlapci výsledek: spz už jedou,interiér svítí(opravdu to stačilo 2x odemlnout,což je pro mě nepochopitelné) akorát nejede pravé zrcátko.Jelikož je ledka v pořádku a káblíky k ní rovněž,problém bude někde v přerušeném drátu dále od zrcátka.Nejde tam dostatečné napětí.Takže asi bude třeba se podívat do průchodky dveří.Tak jedině mě napadá místo kde by se to mohlo přerušit.Doufám,že to nebude nikde dál v palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Spíš si myslím, že to bude axiální pojistka, která je přímo u zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.