BurdaxD Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května Ahoj řeším takový spíš elektronický problém na Škodě Superb 2.0TDI 125kw 4x4 2009 s elektronikou problém je že se sporadicky ukazují chyby ve většině s komunikací. A hlavní problém že nejdou zamknout dveře přední a nefugují zrcátka. Prošel jsem kabely ve dveřích všechny jsem propípal a jsou ok jen je na některých narušená izolace (objednal jsem repas sady na obě strany) ale hlásí mi to na obouch dveřích stejné závady a to jsou: 00446 - omezeni funkce z duvodu podpeti 00532 - napajeci napeti B+ Ale divný je že na všech 4 dveřích je závada s komunikací : 01331 - ridici jednotka dveri strana ridice (J386) 01332 - ridici jednotka dveri strana spolujezdce (J387) 01333 - ridici jednotka dveri vzadu vlevo (J388) 01334 - ridici jednotka dveri vzadu vpravo (J389) 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická No a na dalších asi 10 jednotkách jsou chyby s komunikací. Zkoušel jsem jinou baterii a projít všechny pojistky a kabeláž od přechodek v husím krku ve dveřích na obou stranách ale všechny se až na porušenou izolaci jsou průchozí. Děkuji za kterékoliv postřehy. 1-Log-TMBLF93T7A9016232-247680km.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BurdaxD Vloženo 31. Května Autor Sdílet Vloženo 31. Května Tak jsem koupil repas sadu dveřního svazku ten jsem vyměnil(koupil jsem takový aby bylo vše v origo barvách aby nedošlo k záměně kabelů nebo tak jelikož to předemnou někdo opravoval a dával všude žluté kabely no a závada je stále stejná ale až k řídící jednotce dveří jde 13V při plně nabité baterii dveřní jednotku jsem zkoušel z jiného auta jediné co jsem ještě nezkoušel jsou zámky. Ty zkusím vyměnit v neděli. Kdyby někdo měl nějáký nápad budu rád za každý postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bassoon90 Vloženo 15. Června Sdílet Vloženo 15. Června Dobry den, povedlo se opravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BurdaxD Vloženo 16. Června Autor Sdílet Vloženo 16. Června Zdravím zatím ne. Už si pomalu přestávám vědět rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.