Tindalos Vloženo 28. Květen 2024 Sdílet Vloženo 28. Květen 2024 Ahojte. 10/2022 sme mali auto na poistnej udalosti, niekto nám škrtol zadný a predný nárazník, po oprave v autorizáku som to už 2x bol reklamovať v servise, pretože sa aj predný aj zadný spojler (sportline) “odliepal” od auta. Dnes, takmer 2 roky po tejto poistnej, sa na zadnom nárazníku začali objavovať praskliny na laku, počas víkendu na spodnej časti pri spojleri (zhodou náhod presne na tom mieste kde bol nárazník škrtnutý a kvôli čomu bol na poistnej udalosti) a včera aj na prelise nárazníku pri hrane kufra. Stretol sa už niekto z vás s niečím takým ? S kamarátom máme teóriu, že tam mali príliš malú vrstvu laku a teraz sa to začína prejavovať. Ešte by som dodal, že zatiaľ som tieto praskliny našiel iba na lakovanom diele, nikde inde na aute som ich nenašiel (a dúfam, že ani nenájdem). Pôjdem to samozrejme do servisu reklamovať ale asi až na jeseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Květen 2024 Sdílet Vloženo 28. Květen 2024 Ono je asi jedno jak tu opravu dělali kvalitně, myslím si, že na záruku pokud to je skoro 2 roky už to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tindalos Vloženo 28. Květen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2024 Na takú fušerskú robotu by som tiež dal čo najkratšiu záruku no. Máš toto aj nejak potvrdené napr. dobou záruky na opravy vykonané na vozidle (čo som sa nikde nedočítal aká dlhá doba je), alebo len tak nahlas uvažuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Květen 2024 Sdílet Vloženo 28. Květen 2024 2 roky je záruka na nové díly. Takže pokud nebylo nic měněno tak to padá a na zbytek jako je práce apod. - bývá tak 6 měsíců. Ale můžu se mýlit. Zeptej se v servise co ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.