MrstaM Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Neví někdo jestli tato funkce je i u Superbu? Stejná funkce u Passatu zde: https://www.volkswagen.cz/modely/passat/passat/park-assist-plus-parkovani-pomoci-dalkoveho-ovladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 (editace) ale toto nema nic společného s aplikací, jak jsi to téma nazval... jinak ano, Superb IV to umí ... Editováno: 16. Srpen 2024, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrstaM Vloženo 17. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2024 Samozřejmě, že má. Vw má na to speciální aplikaci, kde aplikace funguje jako ovladač k autu. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.volkswagen.pap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrstaM Vloženo 17. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2024 Park Assist Pro má nejen všechny výhody systému Park Assist Plus, ale navíc Vám umožňuje ovládat parkování a vyjíždění z parkovacího místa pomocí Vašeho chytrého telefonu. Jediné, co pro to musíte udělat, je nainstalovat si do telefonu aplikaci Park Assist Pro³. Když Váš Volkswagen najde vhodné parkovací místo, můžete z vozu vystoupit a zahájit proces parkování zvenku pomocí telefonu, který využijete jako dálkové ovládání. Prostřednictvím mobilní aplikace můžete se svým automobilem také vyjet z řady stojících vozidel. V těsných parkovacích místech tak již nebudete muset komplikovaně vystupovat a nastupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 17. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2024 Superb zatím umí jen Uložený parkovací manévr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 (editace) Tak je to tady: Objevte novou funkci Parkování na dálku, která bude na přání dostupná pro všechny modely Superb později v tomto roce. rpa_cz_32fcfb69.mp4 Editováno: 28. Srpen 2024, autor: Petr Svetr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 (editace) Když jsem před 14 dni objednával Superba, tak mi prodejce říkal, že tato funkce bude dostupná po aktualizaci softwaru někdy na podzim. Editováno: 28. Srpen 2024, autor: SMarc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Toto je jediná funkcia, kvôli ktorej by som bol ochotný vymeniť aktuálne auto za novšiu generáciu, ale iba za predpkladu, že funguje bezchybne (o čom ostro pochybujem). Otázka je, či to parkovanie funguje aj v opačnom smere, resp. či sa s tým dá aj nejako manévrovať, alebo je podporovaná iba jazda dopredu a dozadu. Ďalej by bolo dobré vedieť, či to funguje aj v podzemnej garáži, alebo je k tomu potrebný aj signál GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastik Vloženo 28. Září 2024 Sdílet Vloženo 28. Září 2024 Možnosti vyparkování jsou vidět na tom videu od 29 sekundy - příčné parkování dopředu a vzad, podélné parkování vpravo a vlevo. Zaparkování a vyparkování, které se ovládá v infotainmentu funguje i bez GPS, předpokládám, že to bude obdobné. VW má těch možností více, přidává výjezd z příčného parkování s otočením o 90° na oba směry, třeba to doplní i Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 Ahoj také zvažuji nákup Superba teď jsem s ptal přesně na tuto funkci a momentální není dostupná, tak nevím jestli v budoucnu bude opět dostupná nebo si Škodovka vymyslí, že se bude muset něco speciálního dokoupit, nemáte někdo nějaké info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 podívej se do ceníku, bude, už se dá objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 Ja u verze L&K vidím uložený parkovací manévr. Nevim jestli je toto ta funkce ovládání přes mobil a proč my řekli že momentálně není dostupná funkčnost. Omlouvám se ale můžete mi vysvětlit jestli je toto opravdu ta funkce s mobilem? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 Ještě poznámka uložený parkovací manevr vidím pouze pro Sportline v ceniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 před 3 hodinami, Petr Svetr napsal: podívej se do ceníku, bude, už se dá objednat To co je v ceníku je jenom standardní automatické parkování. Ne parkování přes appku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 (editace) je to součástí Asistované jízdy 2.0+ z pravě staženého aktuálního ceníku mimochodem, zajímavý bude ten 2.5 co má ENYAQ RS nebo plánovaný 3.0, který bude umět mimo jiné přejíždět z pruhu do pruhu, pro který by mělo být nachystáno zaslepené tlačítko na volantu, na pravé straně nahoře Editováno: 26. Listopad 2024, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 26. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2024 před 7 hodinami, nosferatak napsal: Ještě poznámka uložený parkovací manevr vidím pouze pro Sportline v ceniku. to se díváš špatně, podívej se do ceníku výše, L&K ho má ve standardu jako součástí Asistované jízdy 2.0+, viz výše můj první obrázek, je to: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 Objednával jsem v době, kdy v ceníku bylo nově přidané Parkování na dálku, tak jsem předpokládal, že je to právě pomocí aplikace. Aktuálně od 31.10. byla tahle položka smazána. Tak nevím, zda budu mít tuhle funkci. 😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 A to jsi objednával pro Superba? Ten má asistovanou jízdu 2.0 a ty máš 2.5. parkování na dálku jsem teda neviděl u Superba i když mi to tady tvrdí, tak jsem z toho taky zmatenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 (editace) Objednal jsem Superba v Laurina, ten už tyhle asistované jízdy má. Takže žádný příplatek. Právě od toho 31.10. to Škodovka opět přejmenovala a Parkování na dálku v ceníku není. Bylo to v ceníku přesně 14 dní. Přišlo to se Sportline verzí (zároveň i 2.0 TSI 150kw), poté došlo k úpravě a například i vyřazení tohohle motoru ze Sportline verze. Samozřejmě si Škodovka vyhrazuje práva na změnu i po objednání, ale dost by mě to zamrzelo, protože jsem byl rád, že bych to tam měl mít. Editováno: 27. Listopad 2024, autor: Kudas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 V 26. 11. 2024 na 21:37, Petr Svetr napsal: je to součástí Asistované jízdy 2.0+ z pravě staženého aktuálního ceníku mimochodem, zajímavý bude ten 2.5 co má ENYAQ RS nebo plánovaný 3.0, který bude umět mimo jiné přejíždět z pruhu do pruhu, pro který by mělo být nachystáno zaslepené tlačítko na volantu, na pravé straně nahoře Ale automatické parkování znamená, že auto za jízdy vyhledává podélná nebo příčná parkovací místa a po potvrzení na infotainmentu ti auto samo zaparkuje. Ty sedíš na místě řidiče. Není to parkování na dálku, kdy jsi mimo auto a ovládáš ho přes aplikaci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2024 (editace) trochu se to tu motá, výše se psalo o odloženém parkovacím manévru, já jsem nic o automatickém parkování nepsal (vím co to je, máme ve všech autech od roku 2013) no je pravda, že jeden čas byla v ceniku asistovaná jízda 2.5+, což je právě to parkování pomocí aplikace tedy Parkování na dálku a opravdu až nyní jsem si všiml, že už tam 2.5+ v ceniku není ... asi zase nejake problémy se sw, stejně jako na začátku roku vyhodili po problémech z ceníku virtuální pedál, po opravě se se do ceníku vrátil, na konci roku nebo po novém roce chci objednávat, tak jsem zvědav ... Editováno: 28. Listopad 2024, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Také budu objednávat na konci roku a rád bych už měl asistovanou jizdu 2.5, protože nevím jestli pak lze tuto funkci zapnout nebo má už člověk smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Můj prodejce mi k tomu řekl, že i když 2.5 byla necelý tyden v ceniku, zadat do výroby to nešlo, takže pokud to někdo má přeci jen náhodou v objednávce, 2.5 mít nebude. A prý čistě teoreticky, by mohlo jít následně aktivovat, samo ne zadarmo. No jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Zkoumal jsem to a vyšlo mi, že to byla pouze chyba v ceníku. V přesné konfiguraci vozu o tom není ani zmínka. Takže předpokládám, že zatím to žádný superb mít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 1. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Což je docela škoda protože pasat to má a jelikož je to stejné nevidím důvod proč by to nemělo mít. No snad to přidají ještě dříve než objednám nebo to půjde aktivovat za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.