KarlosTDi Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 - nn i atmosféry (benzíny - nafty) - právě mě překvapilo že OI s tím samým motorem váhu má, a OII už ne bez ní je podle mě líp, stejně akorát na všech moptorech zlobí. Co není nemůže se porouchat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 tak to nechápu... jeden motor jí potřebuje a ten samý v novějším autě ne??? to mi nejde do hlavy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Techni je hold technika a O II samý vyjímka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Pac se tam muze porouchat zase neco jinyho. Cim vic cidel, tim vetsi pruser, bohuzel cim novejsi auto, tim vic cidel... Vahu mam 11 let furt puvodni, staci sem tam vycistit a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 a moje auto má váhu vzduchu??? jak to zjistím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 dávala se vždy hned za kostku se vzduchovým filtrem, přímo na ten tubus co vede vzduch do klapky. Čidlo co od něj vedou kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ok díky... mrknu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 pokud váhu nemáš vůbec nelituj není myslím o co stát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 no právě! myslel jsem, že atmošky váhu vzduchu nemají.... musím na to ještě mrknout... zapomněl jsem na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Tak moje milá 1.6ka žere olej, ale brutálně litr a půl za poslední týden.. ale olejová skvrna pod autem žádná Tak nevím kam by se to mohlo stratit.. Nic auto půjde do servisu na opravu.. Nebo má někdo nějakou radu na co mrknout/prověřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ja teda nevim,ale kdyz to nema vahu vzduchu, podle ceho teda RJ davkuje palivo ? To je naka blbost.Treba ji ma nekde jinde,tezko by to asi proslo Eurem 3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Jsem slyšel že se MPIčku stává že se odvaří pístní kroužky tak proto někdo mívá tolik ubytku oleje.Asi to není na nějaký rychlý ježdění po dálnici však já s tím jezdím jak se svatým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 No tohle právě začalo dělat po té, co mělo tu čest auto poznat bráchu po dálnici to taky nehoním Takže třebas omrknout ty pístní kroužky? Kde to je, kolik to stojí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 No řekl bych že pístní kroužky jen tak neomrkneš pokud nerozebereš motor ...ale prej se to neopravuje ale vyměnuje celej blok a písty...ale co já vím třeba je tvuj problém taky jinde že jo? navštiv servis a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 No tohle právě začalo dělat po té, co mělo tu čest auto poznat bráchu To je jeden z mnoha důvodů proč bych nikdy auto nikomu jinému nepůjčil. Na sedačce řidiče vždy seděl a bude sedět pouze můj zadek. Dokonce ani technika v servisu jsem nepustil do auta a auto jsem si na dílny zavezl a zase vyvezl vždy sám. Jak já říkám, baba, auto a bike se nikdy a nikomu NEPUJČUJE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tak doufám že nezjistíš jak s tím jezdí hned po výrobě v Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 To je jeden z mnoha důvodů proč bych nikdy auto nikomu jinému nepůjčil. Na sedačce řidiče vždy seděl a bude sedět pouze můj zadek. Dokonce ani technika v servisu jsem nepustil do auta a auto jsem si na dílny zavezl a zase vyvezl vždy sám.Jak já říkám, baba, auto a bike se nikdy a nikomu NEPUJČUJE!! By me zajimalo kde te nechaji takto v servise ,,ucinkovat,, asi ne Praha co ? o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 No tohle právě začalo dělat po té, co mělo tu čest auto poznat bráchu po dálnici to taky nehoním Takže třebas omrknout ty pístní kroužky? Kde to je, kolik to stojí..? A co s tím jako dělal? Hnal to 100km v omezovači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 By me zajimalo kde te nechaji takto v servise ,,ucinkovat,, asi ne Praha co ? o)) Tak v Brně bych se něčeho podobného asi taky nedočkal dělaj cavyky kolikrát aji jen kvůli tomu, že chci být u auta.. A co s tím jako dělal? Hnal to 100km v omezovači? NO točí to prý normálně na 4,5tis.. sem totiž řekl, že se to "musí točit", páč je to tomu autu lepší a zmenšila se mi i spotřeba (mé osobě) akorát mě asi blbě pochopily já tím myslel, že neřadit do kopečka při 3tis.. ale je lepší to byhonit v klídku na ty 4-5 tis do kopce se zátěž.. Když jedu rovinku, klidně si to drží při těch 2-3tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jinak omezovače se mi snad ani nepodařilo dosáhnout to leda tak při překročení 200 spíš tak k 220 (takže dálnice z kopce jinak to nevidím..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Tak to ti s tím nic nemohl udělat, a že by pár vytočení do omezovače způsobilo takovou spotřebu oleje se mi nezdá. Já to do omezovače taky ještě myslím neposlal, teď si nejsem jistý v kolika otáčkách by měl být, ale přes 6000ot/m točím celkem často, hlavně na 2. 3. kvalt, ale do omezovače se tenhle motor točí těžko, protože vůbec nemá hezký zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Kdyby jenom zvuk.. přijde mi, že se to pak aji divně chová, takže šup tam další rychlost No ale kdo ví co brácha jak kde.. Kdybych ti popvídal, to leda tak z očí do očí Na foru se mi to řešit nechce ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jasně chápu, ale měj na paměti Mariosvi rady, že auto, baba a ani kole se nepůjčuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Vím vím, ale je to rodina, to nezapomeň.. A je li někomu přednější něco jiného jak rodina, je to k zamyšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jsem to myslel ironicky Samo, že v rodině se auta půjčují běžně, kdyby tomu tak nebylo tak chodím pěšky. Ale hold každý má jiný jízdní styl, a možná brácha tvoji OII trochu šokoval, až začala chlastat - olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.