Dexter2024 Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Zdravím, všiml jsem si u svého auta Rapid 2018 liftback (1.4TSI DSG), že mám velmi slabý ostřik (skoro žádný) na zadním stěrači ale couvací kameru to pěkně ostřikuje. Zkoušel jsem trysku pročistit (jehlou), po té sundat a prošťouchnout i samotnou "trubku" . Bohužel se to stále stejně chová. Je možné, že je na vinně samotný motorek ? ... Má někdo podobnou zkušenost (přední ostřik funguje jak má) ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Mě stačilo pročistit trysky jehlou a už to mám asi po 2 letech zase už přicpané, LB 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Čaute, slabo mi strieka zadná tryska ostrekovača aj potom ako som ju vyčistil vzduchom a antikorozívnym sprejom. Dá sa nejak zistiť či je problém v tryske alebo slabý tlak vody inkde bez toho aby som vymenil? Díky moc za rady VID_20241001_121752.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Za mě máš ucpanou trysku. Vyndej ji prošťouchni ji jehlou nebo přiměřeně silným drátkem z obou stran. Potom ji zkus vykoupat v nějakým přípravku nebo jen vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října @Polo987654 Proč zase vytváříš duplicitní téma? Dodržuj pravidla fóra! Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Tak pomohla az ta ihla nakoniec. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.