Bitman Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Zdravim vás mal by som aj ja na vás jednu otázočku lebo si neviem rady a servis som ešte nemal čas navštíviť. Bude tak možné až o 3 týždne. Mám novú Octáviu po FL má ešte len 2000km a v predajni mi povedali že pri nainštalovaní aplikácie MySkoda .. škoda connect.. že mi potom v infotainmente naskacu aplikácie ktoré si môžem doinštalovať či už zadarmo alebo zakúpiť.. no a ja v infotainmente po synchronizácii nič nemám.. malo tam byť počasie .. správy a tak zadarmo ale nič.. mám tam len pay to park možnosť. A vlastne hlavne čo som chcel bolo dokupenie Navigácie aby ju mohlo premietať aj na Virtual cockpit pretože tu funkciu žiaľ nemám keďže som si nepriplatil 13" Infotainment... A moja otázka je či to ešte bude možné to tam dodať?? Keďže mi to samo neponúka Ďakujem. Škoda Octavia Top Selection 85kW 2.0tDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Ne, takto to tady nefunguje. Teď se ptáš sekci Karoq a pro jistotu jsi to dal o do sekce Kodiaq 2. Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky