Přejít na obsah

Aktualizace sw

Doporučené příspěvky

Dnes rano probehla nejaka aktualizace v infotainmentu, nevi nekdo ceho se tykala?

Mel jsem dnes rano vypadek asi 6ti asistentu, po 10min to naskocilo a na pozadi probehla nejaka aktualizace, mam novejsi datum vyroby, tak me napada, jestli ta oprava chyb asistentu neprobiha vzdalene formou nejake zaplaty u novejsich aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vim ze je na to servisni akce, ale udajne - nekdo zde na foru psal, ze to nedelaji vsem dle VIN, takze nejak usuzuji ze u novejsich kusu se to resi treba jinak... ono ten update mohl byt cokoliv, porovnal jsem verze co pisou v infotainmentu a nic se nezmenilo, skoda ze u tech aktualizaci nepisou nejaky changelog

Odkaz ke komentáři

Kazdopadne mi uz rano nehlasi chybu unavy od te doby, ale mel jsem v servisu na výměnu kamery tak mozna se to vyresetovalo. Jinak aktualizace map je bida, pokud podle toho castecne funguje vystraha rychlosti tak by s tim meli neco delat, relativne dlouho otevrene useky dalnic a obchvatu tam vubec nejsou. 

Odkaz ke komentáři

Pokud to funguje, jako u O4, tak to nový mapy distribuuje dost random, občas vynechá apod.

Nicméně, u mě to bylo letos tak (mám auto od července), že nová verze map přišla v srpnu, září a říjnu, a nyní mám od října 10/2024.

Editováno: , autor: Tragedie_v_JZD
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
V 18. 12. 2024 na 8:23, rds76 napsal:

Dnes rano probehla nejaka aktualizace v infotainmentu, nevi nekdo ceho se tykala?

Mel jsem dnes rano vypadek asi 6ti asistentu, po 10min to naskocilo a na pozadi probehla nejaka aktualizace, mam novejsi datum vyroby, tak me napada, jestli ta oprava chyb asistentu neprobiha vzdalene formou nejake zaplaty u novejsich aut.

Potvrzuji, že je od 12 měsíce vydána aktualizace přímo v servisu. Osobně jsem na voze měl neustále 9 vyskakovací chybových hlášení (snad všechny asistenty), které se po několika kilometrech svépomoci opraví.  Momentálně je vůz v servisu. Dle telefonátu na voze přibyla další nová aktualizace, takže celkem mám zatím dvě (nepočítám do nich co si sám vůz aktualizoval).  První není vedena jako svolávací akce, ale jenom pokud má někdo problém či se zastaví v servise (je to na den práce). Vůz L&K 142kw, r.v. 6/2024

Odkaz ke komentáři

Drobné aktualizace chodily v superbu 3 FL samy, velké updaty (asistentu apod) se jezdilo do servisu. My máme s4 skoro půl roku a zatím vůbec ani jedna. Na firemního golfa sem tam něco online přiletí , jak malé tak i nějaké veliké. No hold s těmi drobnostmi navšítívíme servis a počkáme si. Sem tam asistenti vypadnou ale hned naskočí, nejvíce mě vyleká emergency asist.......

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Spider125 napsal:

Potvrzuji, že je od 12 měsíce vydána aktualizace přímo v servisu. Osobně jsem na voze měl neustále 9 vyskakovací chybových hlášení (snad všechny asistenty), které se po několika kilometrech svépomoci opraví.  Momentálně je vůz v servisu. Dle telefonátu na voze přibyla další nová aktualizace, takže celkem mám zatím dvě (nepočítám do nich co si sám vůz aktualizoval).  První není vedena jako svolávací akce, ale jenom pokud má někdo problém či se zastaví v servise (je to na den práce). Vůz L&K 142kw, r.v. 6/2024

Nevíš zda ta aktualizace SW řeší špatně fungující kessy ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...