Pugi Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Zdravim na nedelu taku diskusiu piskanie BRZD. Menil som nove Kotcue, nove dosticky, vsetko znacka ATE,rozobrane strmene do sroubku ocistene namazane. Po vymene lahke brzdenie dakch 300 km, potom uz normalne brzdenie, ale po 300 km zacali brzdy pomaly piskat. Predtym nepiskali ani tuk. Momentalne mam najazdene na nich cez 1000km a kotuce nie su prehriate po ceste, nic nevybruje, ziadna ovalita, len proste predne brzdy ked jemne pribrzdujem tak piskam ako lokomotiva. Ale ked pedal pritlacim na vacsii tlak tak brzdy nepiskaju, taktiez ked brzdim z vacsej rychlosti na 0 nic nepiska. Najviac to piska ked idem cca 30km/h a zastavujem na 0 fakt pozvolnym tempom, kde sa dosticky len tak lizaju o kotuc. Viete niekto poradit, ze co stym spravit. Dake rady co sa niekomu naozaj osvedcilo. SKusal som aj tieto veci, co su na nete 5-8x zbrzdit z 80 na 20 a pockat na vychladnutei a znova, ale nepomohlo. A robia to len predne brzdy a pride mi ze 1000km je uz dost nato aby si sadli dosticky a kotuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Obdobná skúsenosť s ATE brzdami, komplet dosky a kotúče. Pískalo to po výmene... časom si to sadlo, sú tiché už. Ale osobne som bol sklamaný, toto som nečakal od ATE. A veru nebol som jediný v okolí s týmto problémom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.