lukyn.101 Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami (editace) Ahoj, jsem vlastník Fabie 4. Zajímalo by mě na kolik vás vyšla první servisní prohlídka a kde. Díky. Editováno: před 15 hodinami, autor: lukyn.101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Pojem "garanční" prohlídka neexistuje... Název tématu upraven do obecné podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami Děkuji za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Byl jsem před měsícem v Autostop Rakovník mám předplacený servis, takže jsem nic neplatil, ale ptal jsem se a cena by byla 8-9000. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo před 6 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 6 hodinami To je tedy dost vysoká cena jen za výměnu oleje a filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Měnil se olej s filtrem,kabinový filtr a brzdovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo před 5 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 5 hodinami Za vás tedy adekvátní cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami 1 hour ago, lukyn.101 said: To je tedy dost vysoká cena jen za výměnu oleje a filtru myslis? mne nacenili vymenu brzdovej kvapaliny a kabinoveho filtra na citigo elektro v bratislave na 380 eur = 9600 czk [bez oleja] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Ano, protože eCitigo má daleko vyšší hodinovou sazbu. Snad si nikdo nemůže myslet, že servis elektromobilů bude levnější. Z čeho by pak servis žil? Ale to sem už nepatří. Servisní prohlídky jsou podle dílenské příručky na FIV: Podle ukazatele, každé 2 roky nebo 30 000 km Servis výměny oleje - QI6 Podle ukazatele (max. 30 000 km/2 roky) Servis výměny oleje - QI4 Podle ukazatele (každých 15 000 km nebo 1 rok) – Výměna brzdové kapaliny Každé 2 roky – Prachový a pylový filtr pro prostor cestujících: výměna Každé 2 roky nebo 60 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami V době nedávné se měnila brzdová kapalina každé čtyři roky, dnes každé dva, jsem ku....a zestárnul? Zase v rámci snížení emisních norem zasáhla evropská unie , anebo je to tah prodejců, servisů. OMG. Už neví, kde by ze spotřebitelů tahali peníze. Když to spotřebitel zaplatí, proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.