Papousek321 Vloženo Čtvrtek v 16:42 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 16:42 Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Když mám octavia 3 2.0tsi 140kw a mám zde převodovku dq381. Tak když pustím brzdový pedál, tak se auto rozjede bez skubnuti a pak když přidám trochu plynu také preradi bez skubnuti. Je to takto v pořádku nebo by to mělo samo zařadit dvojku bez plynu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo Čtvrtek v 17:28 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:28 Jsem mel ten motor v Kodiaqu, a bylo tam to stejni. Je to vsechno normalni. Kdyz pustis pedal plynu, auto automaticky jede na jednicce a nemeni v podstate samo rychlostni stupne, kdyz nepridas plynu, krome takovych situaci jak jezda s kopce atd. Jen kdyz das vice plynu, prevodovka zaradi dvojku a dalsi stupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Čtvrtek v 17:45 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:45 V pořádku určitě není, že píšeš o DSG v OIII v sekci Superb II, navíc v motoru 2.0 TSI. Mně tedy nepřijde, že převodovka je motor... LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky