rds76 Vloženo Neděle v 12:35 Sdílet Vloženo Neděle v 12:35 Mam takovy dotaz, v nalevacim hrdle mam hladinu kapaliny ostrikovace viz foto. Cokoli tam ted doleju, treba i 1dcl, vytece ven nekde podbehem, pravdepobne z nadrze ostrikovace, kolem toho hrdla nevidim ze by nad podbehem neco teklo. Je to normalni ? Je tam nejaky prepad proti preplneni nebo je tam nekde problem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo Neděle v 13:13 Sdílet Vloženo Neděle v 13:13 Ano, plnit se má po rysku, ne po sítko, nebo po okraj. Asi tam bude i odtah, aby se v nádobce nedělal podtlak. Spíš sleduj, aby se hladina po jízdě bez ostřikovače neměnila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo Neděle v 14:43 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 14:43 Nevim no, s timto jsem se nesetkal jeste, u S3 jsem dolival az sla pena a nic neteklo. Jak mam poznat kde je ryska kdyz je to zadeklovane a cni ven jen vicko navic je tam sitko takze dovnitr taky nejde videt. Mam obavy ze mi to v listopadu dali na letni smesi, voda zamrzla a nadoba praskla. Divne, ale ze tam nejaka hladina je nad ni. jestli je tam odtah kvuli podtlaku netusim, ale myslim ze to modre vicko uplne hermeticky netesni, tak by nemusel byt potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo Neděle v 18:05 Sdílet Vloženo Neděle v 18:05 Ve fabrice se vzdy plni jen zimni. Jak v lete tak v zime. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Tenkrát jsem to řešil na Škodě OII a netěsnilo těsnění pod čerpadlem nádobky, právě paní majitelka tam nalila nemrznoucí směs od Sheron a ta sežrala kompletní těsnění čerpadla, byla taková i lepkavá strašně, no každopádně nevím kolik je tam místa ale pokud se malou ráčnou dostaneš na šrouby podběhu tak ho můžeš vyndat a zkontrolovat. Nebo zvednout nejlépe auto a sundat kolo, pod podběhem je nádržka na tu vodu. Ale spíše bych se kouknul na spoj toho krku do nádobky nemusí tam úplně sedět a tím jak doplníš přes ten spoj tak začne téct Jenom teorie, nemusí to tak být ale záleží jestli to auto je v záruce jelikož psal že se ve fabrice dává zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.