emgrimes Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Zdravím všechny, omlouvám se pokud tu již tohle téma je, ale bohužel jsem nenašla. Potřebovala bych koupit Snímáč teploty chladící kapaliny pro Škoda Octavia I 75kw, ale jsem nemoudrá z 2 a 4 přípojek a nevím, které z nich koupit. Dá se zjistit bez toho aniž bych čidlo musela vyndat, zda má 2 nebo 4 přípojky? Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Třeba podle VIN na skoda-dily.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgrimes Vloženo před 11 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 11 hodinami Zkoušela jsem, ale vyhledá mi to pouze “díly, které by mohly být vhodné pro váš vůz” a nabídne jak s 2, tak i se 4 přípojkami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Zaregistrovat si tam přímo VIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.