Parkis Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Ahoj, auto mi začalo hlásit "Zkontrolujte obrysové světlo vpředu vpravo!". Nejdřív se to objevilo občas, teď už při každém zapnutí. Světla jsem samozřejmě mnohokrát kontroloval a vše svítí. Nemáte někdo tip kde by mohl být problém? Nějaký špatný kontakt někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Je tam žárovka nebo bliká led pásek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo před 17 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 17 hodinami obrysovka je LED pásek, světla bi-xenon před FL (rv. 2016). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Blinkr je tedy taky led pásek, akorát bliká oranžově? Pokud ano, tak asi samotný pásek. Řešil jsem na Superbu 2, taky led blikaly a psalo hlášku. Pomohla až nehoda a následná výměna světla. Předpokládám že tady to bude obdobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami Blinkr je separátní žárovka. Obryskovka (LED pásek) svítí trvale, nic nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Pokud je tam žárovka zkus ji vyměnit. Nebo jestli tam není nějaká oxidace. Případně v zásuvce. Víc už asi neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami před 5 hodinami, Parkis napsal: Blinkr je separátní žárovka. Obryskovka (LED pásek) svítí trvale, nic nebliká. Máš tam ještě žárovku W5W 12V/5W W2. Ta ti svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo před 8 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 8 hodinami Člověče asi máš pravdu! Ona tam je zřejmě někde schová vzadu a dělá jen takový designový podkres. Za světla to vůbec není vidět a proto mi přišlo že obě strany svítí stejně. Byl jsem teď kouknout potmě a fakt vpravo ten podkres nesvítí. Žil jsem v přesvědčení že obrysovky dělá jen ten pásek. Moc díky za nasměrování, zítra omrknu jak ji vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Upravil jsem název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.