cement Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna Dobrý den, řeším neřešitelný problém. Vše začalo nefunkčním zamknutím auta přes centrál (nemám dálku), chybu vykazuji jen dveře u řidiče. Nejdou stahovat elektrická okna přes panel řidiče a vozidlo nejde na centrál od řidiče zamknout. U spolujezdce okno i centrál funguje. Zkusil jsem vyměnit zámek centrálu u řidiče, celou jednotku komfortu i panel ovládání oken a zámků na vnitřní straně dveří. Stav je stále stejný .. kontroloval jsem kabely u svazek ve spoji ve dveřích a také ok. Už jsem bez nápadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna Táta měl octavii, a přestal mu od řidiče fungovat centrál a dělal to takový rozlomený kroužek ve vložce zámku. Dalo se to i koupit samostatně za pár korun. Ale to zřejmě nemělo vliv na okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cement Vloženo Pátek v 20:59 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 20:59 Zámek je vyměněný kompletně celý a bohužel to nevysvětluje současnou nefunkčnost okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Svítí ti podsvícení panelu ovládání oken a zámků na vnitřní straně dveří? Říkáš že jsi kontroloval kabelový svazek, jak jsi tu kontrolu provedl? Vizuálně, nebo multimetrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.