Přejít na obsah

Vysoká spotřeba, padá do nouzáku 2.0 tdi 135kw dsg 4x4

Doporučené příspěvky

Zdravím mám už delší dobu takový problem 

mam zmiňovanou Octavií 3 generace 

2.0 tdi 135 kw dsg 4x4 

najeto 254xxxkm 

kupováno při nájezdu 248xxx

zatim stále jen problémy a nic jiného takže sem s autem nejezdil skoro vůbec od jedno servisu k druhému.

Auto žere i když se snažím jet úplně v pohodě 10 litru pod se nedostanu nikdy při 110 km/h nouzový režim někdy i dřív zezačtku to bylo jen tohle čím víc se v tom štourali tak se začla ztrácet i chladicí kapalina 

byl sem v havexu tam řekli řidiči jednotka v pici 50 000 kč to mě přišlo divny jel sem tedy ještě někam kde to kluci byli projet logovaliii přes diagnostiku stim že turba nemá požadovaný tlak tudíž něco špatně v turbu a voda se ztrácela přes egr chladič. S těmito informacemi sem jel do Davocar servisu odkud sem to auto mimochodem i koupil a dělali tam turbo a egr chladič problem stále stejný jel sem z5 za těmi šikovnimy kluky tem se nějak nezdálo že bych měl nový turbo tak jak v servise fakturovali že to klidně jako můžou zase rozebrat a kouknout a vyčistit to sami což já nevěděl jestli má smysl každopádně se snima možná ještě domluvim ale chtěl bych vědět zda někdo měl stejný problem a co by to mohlo být protože už asi 10 lidi řeklo pokazdy něco jiného a já už sem zoufalej z toho. Nejvíc často se opakovalo turbo což teda kluci klidně můžou vyndat a zkouknout každopádně. Je zvláštní i ta spotřeba když dam nohu na podlahu spadne to do nouze i na 4 a spotřeba i před nouzi je cca 15-17 litru pri plném plynu takže prosím o radu nebo zda měl někdo podobný problem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...