petranule Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami (editace) Zdravím, půjčil jsem si otcovu Octavii, že s tím pojedu někam dál tak kouknu pod kapotu na stav oleje. Všiml jsem si lehkého úniku oleje ze saní. V infotainmentu svítí do dalšího servisu necelý rok a 6000 km. Prý tam nedávno nějaký olej dolil, ale víc nevím jestli to má běžnou spotřebu nebo to bere olej. Má to ještě 20 měsíců v záruce a najeto 66 000. Za týden je to objednané do škodovky, ale obávám se aby to jenom nevyčistili však ono to tu záruku nějak přežije. Nevím jestli to mám řešit ještě nějak víc. Na podzim se budou dělat emise, tak se obávám aby nebyl problém s katalyzátorem nebo s filtrem. Neměl bych ty emise nechat změřit už nyní? Na YouTube jsem viděl že se dá kamerou udělat kontrola turba, filtru i katalyzátorů. Nevíte jestli to někdo na Ostravsku dělá? Editováno: před 3 hodinami, autor: petranule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.