Přejít na obsah

rapid 1.6 tdi - 5q převodovka KO?

Fryw

Doporučené příspěvky

Ahoj. Vlastním š rapid rv. 2013 s motorem 1.6 tdi 77 kw a 5 rychlostní převodovkou. Nájezd 210 000. Koupil jsem od kamaráda, který měl auto jako první majitel a vím, že tam nebyly žádné vážné problémy. Auto sloužilo dobře, žadné problémy. Jediné, co bylo divné bylo vyřazování zpátečky - šlo dost ztuha - ale bez nějakého zvukového doprovodu. Jinak všechny rychlosti ok. Nedávno jsem přijel před dům a při parkování - vyřazování zpátečky se ozval divný zvuk - jako by něco prasklo? Radící páka se posunula celá dozadu - jde nyní zařadil jen 1 3 a 5. Když je páka v poloze neutrálu, vypadá jako by byla zařazená 4. Dám neutrál, zařadím 1 a jedu, žadny pazvuky z převodovky. 2 a 4 zařadit nejde, protože páka je moc vzadu... převodovka KO? Nebo něco s tím řadícím mechanismem? Všiml jsem si, že při zařazení 1 mi na maxidotu nesvítí rychlostní stupně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...