Přejít na obsah

SPORT. PRUŽINY Z RSa NA 1.4

kasko

Doporučené příspěvky

Tam jde spis o typ auta (combi, atd.) jinak benzin/nafta nevadi, jedno klesne vic, jedno min...

Dle mě dávát na benzín pružiny z nafty je nesmysl...aby to pak vubec bylo nižší než serie...přeci jen je tam i rozdíl v délce pružiny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Vie mi niekto poradit co by urobili pruziny z FRS na 1,9 TDI 74 kW ???

Potreboval by som trochu pritvrdit a znizit. FRS ma podvozok o nieco znizeny (nieco okolo 2 cm) a predpokladam ze je to aj trochu tvrdsie nez u 74 kW TDI.

-_-

rozdíl RS a série TDI je 15mm... ;)

ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? -_-;)

Odkaz ke komentáři

ToL OloZX6R:Znizenie 1,5 cm mne osobne postacuje, len co s tvrdostou, tu robia asi aj ine tlmice, nie len pruziny. Vsak?? -_-;)

Tvrdost podvozku dělaj převážně pružiny (když jsou tvrdý, tolik se nezmáčknou a tlumič třeba ani netlumí). RS pružiny budou jistě i tvrdší vzhledem k tomu snížení, aby RSo pak neškrtalo podvozkem tam, kde normální fábka projede.. ;)

Jinak to použití z nafťáku na benzínu už se tu řešilo mockrát a výsledek je, že auto na 99% při použití těchto pružin bude vyšší nebo stejný jako série=efekt nula. B)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...