Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 MichalK tak na OII pokiaľ viem sú z výroby strieborné Aha, to jsem nevedel, pardoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Byl jsi první kdo je nasadil. To jsi mě hnusně předběhl. No podle me, jsem je snad i prvni koupil ne... Ty sam si mi prece psal, ze mas Themista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 z vyroby - aj moje su take Jasné, z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Na tomhle teď jezdím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Co to je? Fox Racing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 RSW 242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 skoro každej kupuje RSW njn ,nejlevnějši kola na trhu ,nepočitam nějaké doprodeje .Výrobce made in China schválně jsem se na to ptal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 je krize, co bys čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 další RSW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 je krize, co bys čekal Hodia sa jej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak Cina nemusi delat jen smejdy. Pokud na to maji nejaky poradny vyrobni zavod a pouzivaji dobre materialy, tak nevidim duvod, proc se tech RSW bat. Navic delaji pekne designy tech kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja bych nejakyho vyrobce neresil, me se libej sam mam RSW 242. A kdyz vletis do diry ohnes stejne tak jako dotz nebo neco podobnyho... Vlastni zkusenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Na tomhle teď jezdím já To jsou 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) tiez ma to zaujima A ty Krejdy? 18"? Editováno: 16. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 JJ mam 18" ale chce to podvozek neo aspon pruziny aspon o 30 mm niž, je to v planu ale musim i ted dat pokoj s financema chci motorku na leto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ale no, motorka je pre samovrahov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kupuju vzdycky na sezonu a po sezone pryc... A porad tu jsem je to proste jiny svezeni nez autem hlavne to zrychleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 na nete píšu RSW Česká značka kolies za sympatické ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 len aby bolo kazdemu jasne ako vyzeraju ja porad neviem co mojej mladej zaobstarat...pegasusy sa mi pacia..a teras tie sputniky...kraasa!a este sa mi pacia LUNY co ma olaf...uz som z toho debil...cem setky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 daj 4 druhy, z každého jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 ja porad neviem co mojej mladej zaobstarat...pegasusy sa mi pacia..a teras tie sputniky...kraasa!a este sa mi pacia LUNY co ma olaf...uz som z toho debil...cem setky bez vahania Sputnik Mladej by som 18 nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 co hovorite na tento Tomason? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 sukezne snizena bez toho by to nebyla takova pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Draci, tak jsem vážil ty LUXONy, kdo se mě to ptal na tu hmotnost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 napiš to sem ne,?? to je fuk, kdo se ptal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.