celeston Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak poradte nějakej dobrej shop,na pěkné elektrony které jsou homologována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Co říkáte na tyto kola? Vse by melo seet jak správné ET tak i šířka ráfků,jen nechápu že pod tim maji auto kam kola pasují a škoda tam neni.. http://www.alukola-levne.cz/alu-kola-cms-c12-dmb-cerna-lestene-celo-6-5x16-5x112-et50-1 Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: celeston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Jestli mají nebo nemají na eshopu napsáno pro vozy Škoda je úplně jedno. Tebe zajímají specifikace a to velikost, šířka a ET ráfku. Nezapomeň se také informovat na šrouby ( délku ) a distanční kroužky. Někdy to nebývá součástí, zejména u levných hliníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Jo no vidiš.Jakou by šrouby meli mít délku? a distanční kroužky jsou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Zrejme nemyslel distancne, ale centrovacie kruzky. Inac CMS uz je kapanek lepsia znacka a mali by mat aj KBA vyrazene niekde pri ventile na obvode disku Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Může být i tak mi jsme tomu tedy říkali distanční kroužky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Asi do ich pujdu. Vsechny parametry sedí podle TP a jsou homologována por ČR. Sniper kolik mají mít délku ty šrouby? JInak na co jsou ty kroužky? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Jneže mám tu druhý problém potřebuju jeste prodat staré 17" disky skoda Pegasus.Uz je mam docela dlouho na bazaru a nikdo nic.. A zas je nechci prodat za 2 tis.ale vypada to že za vetsi cenu nemám šanci je prodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Kroužky jsou na vymezení středové díry hliníku. Neorigo hliníky musí mít tyto středící kroužky, aby kolo sedělo na středu náboje. Originály jsou dělané přesně na na náboj. Jinak Pegasusy jsou nejlepší hliníky na OII jsou bytelné a když mě přestaly bavit tak jsem je nechal přestříkat na jinou barvu a hned jsou úplně jiné hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 OK tak jak mám položit dotaz? Jsou k alu disku kroužky na vymezení středové díry? A nechces přestříkat moje Pegasusy,aybch je mel šanci prodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Já jsem si to nechal dělat. Jinak polož dotaz jestli ke kolům těm a těm jsou centrovací (středící ) kroužky a že by jsi k tomu chtěl i šrouby na vůz Škoda Octavia .......bla bla bla. Pak to vypadá asi takto ... Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Na kolik to stříkání vyšlo? Aby s eto ve finále vyplatilo pak je jeste prodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Jelikož jsem si to nechal dělat aby to vydrželo tak 700Kč/kus ( 3 nástřiky ). Ale jak jsem psal já si ty kola nechal, protože se mi teď mnohem více líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Není dneska lepší místo laku na kola plasti-dip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) A kedy sa dava ten Plastidip? Pred vyvazenim alebo po vyvazeni kolies? Lebo vraj na nom tie zavazicka nedrzia... Sniper: distancne kruzky su (aspon u nas) podlozky na rozsirenie napravy Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Ano máš pravdu u nás také. 2 Hampejz Plasti-dip je dobrá věc nicméně je velmi malá paleta barev a za druhé nástřik je s ním výrazně tučnější. Já to nechal stříkat komaxitem 3 vrstvy a tloušťka nástřiku je cca 250 - 300 mikronů. Což s plasti-dipem nedocílíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 souhlas, že kvalita bude úplně někde jinde, ale prostě pak to sundáš a dáš tam zase jinou a můžeš si hrát. Pokud víš co chceš, tak asi opravdu barva. Co se týče vyvážení, tak bohužel netuším. Nejsem mechanik. Viděl jsem to u jednoho kluka, co si to dělal sám a naposled kecal s jednou firmou (vivid auto), co to dělaj. Myslím, že cca 2k za sadu kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 ty černé kola jsou fotomontáž? nebo reál? k tomu combi a červené barvě to nějak nepasuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Ve zkutečnosti je to mnohem hezčí. Na té fotce to nevynikne. A ano je to reál, přímo mé vozítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarnotrulli Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Taky se pochlubím. Sice to je foceno z blbého úhlu, ale aspoň něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Celkem slušivé. Ona ta Octa na 17ckách vždy prokoukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 moje nové letné kola Teron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) Ahoj tak jsem si dnes přivezl tyto kola,jsou v perfektním stavu,jen si je pořádně vyleštím a mohu je hodit na auto Editováno: 28. Prosinec 2013, autor: vitek1141 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Tak jsem to nevydržel a musel jsem je tam zkusit když bylo tak krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.