Leden 16, 200916 r Zdravim. Mám 176cm a 90 kg - z počátku mi přišla sportovní sedadla úzká, ale po pár dnech už mi to nepřišlo. Nyní (po cca 10 000km) bych rozhodně sedadla neměnil !!!
Leden 27, 200916 r Teď jsem asi před týdnem jsem seděl v nové Oktávce s normal. sedadly a s manželkou jsme se shodly , sport je sper. Já 185, 93 kg.
Leden 28, 200916 r no já mám myslím také ty klasické sportovní sedačka (viz obr. fabca_06), možná že pokud si člověk nadiktuje lepší výbavu pro verzi Sport (dig. klima, vyhř.sedačka, apod.) tak třeba u nově vyrobených aut tyhle sportovní sedačky dostane, nevím jinak jsem si ted objednal gumové koberce do Fabky II a jsem spokojenej. Jen malá příhoda, zajel jsem do autor. prodejny Škoda a tam mi řekli 660,- a jelikož mam jejich členskou kartu, tak ještě 5% dolu, řekl jsem si hezký, budu mít na zimu vystaráno, ale nedalo mi to a zavolal do prodejny s autodoplňky pro vozy Škoda a tam mi řekli za 490,- ty samé, resp. dělá je taky gumárna Zubří, akorát nejsou pod jménem Škoda jako orig. příslušenství, takže jsem byl docela překvapenej, kolik si na tomhle druhu zboží přihodí marže
Leden 28, 200916 r Ten cenovej rozdíl je opravdu neskutečnej, ale tak je to u všeho, co má značku. Já jsem měl ty gumový koberce v ceně, tak ani nevím kolik stály. Ta fotka toho interieru je zajímavá, takhle to vypadá jako by jsi měl volant na druhý straně.
Leden 29, 200916 r Ten cenovej rozdíl je opravdu neskutečnej, ale tak je to u všeho, co má značku. Já jsem měl ty gumový koberce v ceně,tak ani nevím kolik stály. Ta fotka toho interieru je zajímavá, takhle to vypadá jako by jsi měl volant na druhý straně. jj, je to dělaný pro leváka nebo angličana/australana jasně, že nééé, jen jsem asi navíc omylem udělal ještě mirror při převodu formátů obrázku, tak to vypadá jako z druhé polokoule planety... no jako druhou věc chci pořídit loketní opěrku a to je docela podobné, pokud budu chtít orig. ze Škodovky přímo od dealera, tak je to za 3.705,60 Kč a pokud bych ji bral z toho obchůdku, kde sem pořídil ty gum. koberce, tak to bude cca za 500,- Kč a je taky sklopná s úložným prostorem a montáž jako u orig. výrobku
Leden 29, 200916 r Ty sportovní sedačky bych taky bral, jak je tady všichni vychvalujete, ale mám obyčejné s tou obyč. látkou, tak by to asi nevypadalo nic moc mít vpředu jinou látku a vzadu taky. Kamilovi Rákosníkovi - Jinak s tou opěrkou se raději podívej do vlákna o opěrkách. Někdo tam psal, že ty neorigo moc nevydrží, ale nevím od jakého výrobce to bylo, tak aby jsi nenaletěl
Únor 1, 200916 r ahoj, ještě k těm gum. kobercům, na podlaze u řidiče a spolujezdce mám takové 2 špuntíky, vypadají jako šroubky s velkou podložkou (viz obrázek) a myslím, že slouží k upevnění právě těch koberců. Jenže ať šroubuju jak šroubuju, tak nejdou z podlahy "vyšroubova" a ani vyndat, abych ti koberce mohl timto upevnit. Nebo slouží úplně k něčemu jinému?? Máte to taky v autě??díky
Únor 1, 200916 r ano, máš pravdu. opravdu to složí na přicvaknutí koberečků proti sklouzávání. tady na fotce mám letní koberce a zimu do nich cvaknu gumové.
Únor 1, 200916 r No upevneni tech kobercu ale neprobiha tak, ze bys ty spunty mel vyndavat. Origo koberecky maji otvory (coz ty na tvem foto zrejme nemaji) a ty se jen na ty spunty nasadi (viz foto v predchozim prispevku). Jo, neorigo je sice levnejsi, ale ty origo maji neco do sebe i za vyssi cenu...
Únor 1, 200916 r Presne ako píše Maverick, tie špunty (správny názov je "druky") sú do koberca vtlačené a nemajú sa vyberať. Originálne koberce majú protikus k tým drukom, takže koberec len položíš, spraví to cvak a je to, koberec a ani nehne. Akurát drobný detail je, že tie druky sú len pre predné koberce, na zadné sa štandardne nedodávajú. Dajú sa ale kúpiť samostatne, stoja okolo 5 Sk/kus, číslo dielu je 3D0 864 812 47H. Kto potrebuje, odporúčam kúpiť čo najskôr, jedná sa totiž o "odpadnutý" diel, t.j. už sa nevyrába...
Únor 1, 200916 r JJ jeto tak. v OII jsou dokonce takove zajistovaci. Prostrcis koberec a hlavicku toho druku otocis o 90°.
Únor 1, 200916 r Black - áno, to je ten starší systém, mali to aj F1. Niekedy v roku 2007 sa prešlo u všetkých modelov na tieto druky.
Únor 1, 200916 r No diery v kobercoch zostali, akurát sa spolu s kobercami nedodávajú tie druky dozadu - máš tam len 4 ks pre predné koberce. Toto som mal na mysli
Únor 1, 200916 r čau, no budete se divit, ale jedine, co ty moje koberce nemají jsou akorát a právě ty "druky" jako protikus dirky ty koberce mají, na tom obrázku, kde jsou vyfocené, je vidět, že jsou na ramínku, čili ty dirky tam opravdu jsou, i v těch zadních gum. koberečcích takže zbývá pouze protlačit tu druky, co jsou v podlaze těma dirkama a sehnat si ty "proti-druky", aby to bylo upevněné a jestli se daj pořídit za pár korun, pořád ty "neorigoš" koberce vyjdou lépe. Prostě to tam natlačit, a je to každopádně díky za postřehy, jo a pro informaci moje F II tyhle špunty v zadu taky nemá, asi vážně jen ten Roomster
Únor 1, 200916 r ja som mam original tkane koberce a tiez su vzadu upevnene Upraveno Únor 1, 200916 r od Arts
Únor 1, 200916 r Mno jo, ale já nemám ani ty druky vpředu, to se tam přidělává nějak dodatečně nebo je to od série??
Únor 1, 200916 r Mno jo, ale já mám sport,. tam by to teda být nemělo, ale ostatní co tu psali, tak mají taky sporta a píšou, že to tam mají,..
Únor 2, 200916 r jj, já jí ve Sport výbavě mám, ale byla to Sportka s výbavou navíc, jako park asistent vzadu, funkční paket, střešní nosič, atd.), takže je dost možné, že to nemusí být pravidlem a do všech vozů to nemontují. Ale je to taková maličkost, že bych se divil, kdyby to alespoň do Sportu nemontovali
Únor 2, 200916 r Ahoj. Já mám ambiente a vpředu to mám a vzadu ne. Mám sice funkční paket, ale není v něm o tom zmínka, tak si myslím, že to nebylo jeho součástí. Když to mám já, tak by to snad do sportu taky mohli dávat. Pokud to teda není v každém MR jinak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.