FilipKub Vloženo 6. Června Vloženo 6. Června Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech. Citovat
VeteranChild Vloženo Středa v 14:38 Vloženo Středa v 14:38 Dotaz přesunut do nového tématu ve správné sekci. Citovat
Roman.dj1 Vloženo Středa v 17:20 Vloženo Středa v 17:20 Já musím říct, že za mě sedačky fungují dobře. Osobně na třetí stupeň jsem ještě nepouštěl. Stačí první, max druhý a vše je cítít, jak ventilují-> záda suchý Citovat
AndyMito Vloženo Čtvrtek v 09:54 Vloženo Čtvrtek v 09:54 Za mna tiez ventilácia super. Na max mam az studený chrbát. Citovat
cartmann Vloženo Čtvrtek v 11:09 Vloženo Čtvrtek v 11:09 nejvic je to poznat, kdyz prijdu do auta spoceny z venku, jak je na zada az zima. nechavam na automatiku, ze sam muze zapnout chlazeni na 2. stupen Citovat
S.Lopik Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Přidám svou zkušenost - měl jsem Kodiaq druhé generace od 07/2024 a nyní mám "stejné" auto, ale dodané v 04/2025. V tom "starším" byla ventilace mnohem účinější, než v tom nynějším. V rámci reklamace sedaček (viz https://forum.skodahome.cz/topic/187212-samovolné-nafukování-bederní-opěrky/) jsem malou účinnost ventilace řešil se servisem, ale bylo mi řečeno, že ventilace je v pořádku. Takže je možné, že v rámci úprav modelu Škodovka snížila účinnost ventilace - ale je to jen moje teorie. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.