Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Já musím říct, že za mě sedačky fungují dobře. Osobně na třetí stupeň jsem ještě nepouštěl. Stačí první, max druhý a vše je cítít, jak ventilují-> záda suchý :)

Vloženo

Přidám svou zkušenost - měl jsem Kodiaq druhé generace od 07/2024 a nyní mám "stejné" auto, ale dodané v 04/2025. V tom "starším" byla ventilace mnohem účinější, než v tom nynějším. V rámci reklamace sedaček (viz https://forum.skodahome.cz/topic/187212-samovolné-nafukování-bederní-opěrky/)  jsem malou účinnost ventilace řešil se servisem, ale bylo mi řečeno, že ventilace je v pořádku. Takže je možné, že v rámci úprav modelu Škodovka snížila účinnost ventilace - ale je to jen moje teorie. 

Vloženo

Na toto sa stazoval aj moj otec. Oproti ventilacii v Passate B8 toto vobec necitit. Este sme sa zamyslali nad tym, ci je chyba v tom, ze nebola spustena klimatizacia, no vetranie slo, takze v podstate do/zo sedadiel siel teply vzduch.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...