FilipKub Vloženo 6. Června Vloženo 6. Června Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech. Citovat
VeteranChild Vloženo 20. Srpna Vloženo 20. Srpna Dotaz přesunut do nového tématu ve správné sekci. Citovat
Roman.dj1 Vloženo 20. Srpna Vloženo 20. Srpna Já musím říct, že za mě sedačky fungují dobře. Osobně na třetí stupeň jsem ještě nepouštěl. Stačí první, max druhý a vše je cítít, jak ventilují-> záda suchý Citovat
AndyMito Vloženo Čtvrtek v 09:54 Vloženo Čtvrtek v 09:54 Za mna tiez ventilácia super. Na max mam az studený chrbát. Citovat
cartmann Vloženo Čtvrtek v 11:09 Vloženo Čtvrtek v 11:09 nejvic je to poznat, kdyz prijdu do auta spoceny z venku, jak je na zada az zima. nechavam na automatiku, ze sam muze zapnout chlazeni na 2. stupen Citovat
S.Lopik Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami Přidám svou zkušenost - měl jsem Kodiaq druhé generace od 07/2024 a nyní mám "stejné" auto, ale dodané v 04/2025. V tom "starším" byla ventilace mnohem účinější, než v tom nynějším. V rámci reklamace sedaček (viz https://forum.skodahome.cz/topic/187212-samovolné-nafukování-bederní-opěrky/) jsem malou účinnost ventilace řešil se servisem, ale bylo mi řečeno, že ventilace je v pořádku. Takže je možné, že v rámci úprav modelu Škodovka snížila účinnost ventilace - ale je to jen moje teorie. Citovat
misor1994 Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Na toto sa stazoval aj moj otec. Oproti ventilacii v Passate B8 toto vobec necitit. Este sme sa zamyslali nad tym, ci je chyba v tom, ze nebola spustena klimatizacia, no vetranie slo, takze v podstate do/zo sedadiel siel teply vzduch. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.