Přejít na obsah

Poděkování.


Radomír

Doporučené příspěvky

Já za sebe musím říct, že tohle forum sleduji již dva roky a opravdu mi mooooc pomohlo. U mého auta se řada dětských nemocí objevila a nebýt tohoto fóra, tak mě z toho asi raní mrtvice :D . Je fajn si přečíst a dozvědět se, že se víceméně jedná o běžnou věc, kterou je snadné vyřešit a kolikrát i svépomocí. Za to moc děkuji všem, co jsou v oboru kovaní a ochotní zde přispívat a poradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to dobre clovek tu zisti ze nema len on problem a ked sa nieco vyskytne tak tu najde odpoved v zmysle ze nic sa nedeje lebo je to bezne a staci iba to a to spravit. v servise hned povedia ze nevedia a ze to je na vymenu pol auta. tu clovek najde upokojenie a preto toto forum :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zdravím všechny škodováky. Vidím, že v tomhle odvětví nikdo dlouho nereagoval, tak bych to chtěl změnit. Děkuji všem, kteří mají nějaké zkušenosti s auty a nejsou neochotní se s nimy podělit s námi laiky. Sem rád, že s vaší pomoci si dokáži ledaco na autě opravit sám a že nemusím podporovat už tak drahé ,,značkové servisy,,. Tak ještě jednou dík všem a přeji všem hodně bezproblémových km s vaším miláčkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

také tu spíš než rady zabíjím volný čas a hlavně jsem díky foru poznal spoustu dobrých lidí a ve spoustě případů teď už i kamarádů.....takže tímto díky....a jako oplátku se pokusím rady rozdávat - někdy snad i užitečně lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím pánové a dámy.

Před měsícem jsem si pořídil také Fabku a toto forum mi dalo již řadu odpovědí na řadu otázek.Je mi jasné,že žádné auto se neobejde bez závad,ale upřímně řečeno mě trochu jímá hrůza,když čtu co všechno se na Fabkách slušně řečeno nepovedlo.Přesto všem díky za příspěvky,rady a snahu pomoci druhým.Stránky namají zejména pro laiky chybu. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

aj ja chcem poďakovať... človek sa tu vždy dozvie niečo nové... post-23-1156182784.gif

no a mikki prajem veľa šťastných kilákov s novým autom... :D

Já děkuji za přání,ale bohužel už řeším dost nepříjemný problém a to výpadky řízení,ABS a současně svítící kontrolky servořízení,ABS a porucha brzdového systému.To že se vynulují během jízdy hodiny a ujeté kilometry ani nemluvím.Prostě jsem na prášky.V servisu napíchli na diagnostiku a závada žádná.Takže doporučení bylo.přijeďte až to zase udělá.No pokud se dřív někde nezabiju ,snad to stihnu.Musím říct,že jem byl vždycky patriot a na Škodovky jsem nedal dopustit,ale pomalu začínám měnit názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice to patří spíš někam do sekce Elektrika, ale vidím to na studeňák v napájení - zoxidované svorky a pojistky na baterce, odkud si tyhle systémy cucají nemalý proudový odběr. Možná budou i jen povolené šroubky. Samozřejmě, pokud nejde do systému "šťáva", ŘJ to považuje za odpojení byterky nebo aspoň těch důležitých systémů a "vyhlašuje poplach" nebo se dokonce resetují = nulují "budíky". Oddělej kryt na baterce, odpoj ji od kostry, postupně očisti osmirkováním jemným smirkem všecky dotykové plochy na svorkách baterie i na ně připojených "lištách", nakonzervuj je proti oxidaci máznutím vazelínou a znovu utáhni všecky šroubové spoje - a myslím že závady budou na pár let odstraněné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...