j0ska Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 flashnout originál softem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 nahrej origo firmware bez uprav! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 nahrej origo firmware bez uprav! To jo ale nepujde maxidot ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 proč by nešel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Tak už jsem udělal přepsání firmware a nic Kodování podvolantovky 1K0953549CH je : 0000734 Kodování columbusu : 000004020401000100 Kodování Bluetooth premium Nokia A : 0028221 Tak fakt nevím kde je chyba? Nebo mám špatně kodování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Používa niekto v predFL OII telefón s Androidom v kombinácii s Columbusom s najnovším FW? Ja som doposiaľ používal Windows Mobile a na Columbude som nevidel žiadne kontakty. Pod názvom siete vidím hlášku "Žádný uživatel nepřipojen". WM telefón mám v servise, tak používam Nokiu so Symbianom a tam všetko funguje ako má a kontakty mám prístupné aj cez displej Columbusa. Ako na tom budem ak by som kúpil Android? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ro.sarek Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ahoj zrovna jsem vyměnil Bolero za Columba a je fakt hodně dobrej. Naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Používa niekto v predFL OII telefón s Androidom v kombinácii s Columbusom s najnovším FW? Ja som doposiaľ používal Windows Mobile a na Columbude som nevidel žiadne kontakty. Pod názvom siete vidím hlášku "Žádný uživatel nepřipojen". WM telefón mám v servise, tak používam Nokiu so Symbianom a tam všetko funguje ako má a kontakty mám prístupné aj cez displej Columbusa. Ako na tom budem ak by som kúpil Android? POZOR. Android NEPODPORUJE rSAP, takže se s GSM III nespojíš. rSAP profil nejde ni nijak doinstalovat. Jediné řešení je dát GSM II. Nebo, vzhledem k nedostupnosti GSM II, dát GSMIII premium UMTS (jednotka 3C8 035 730 A). Nebude zobrazovat na předface maxidot. Telefon se musí spárovat s jednotkou v jiném (FL) autě. Editováno: 29. Listopad 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 POZOR. Android NEPODPORUJE rSAP, takže se s GSM III nespojíš. rSAP profil nejde ni nijak doinstalovat. Jediné řešení je dát GSM II. Nebo, vzhledem k nedostupnosti GSM II, dát GSMIII premium UMTS (jednotka 3C8 035 730 A). Nebude zobrazovat na předface maxidot. Telefon se musí spárovat s jednotkou v jiném (FL) autě. To neni pravda 2.2 uz umi rSap mam na to pripojeny Samsung galaxy s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) K jaké jednotce máš ten Samsung s Androidem připojený? Oficiálně v Androidu totiž podpora rSAP není. Ani ve verzi 2.2. http://smartmania.mo...single&ide=1330 Kdysi jsem strávil hodně času hledáním řešení, ale žádné není. Výsledek pátrání byl, že do Androidu nejde rSAP profil nijak přidat. tady lidi píšou, že jim funguje, ale nepíšou s jakou jednotkou, takže bych tipoval na GSMII http://briskoda.net/...-galaxy-s-rsap/ tak jsem našel odkaz, kde se píše, že Galaxy S je jediný telefon s Androidem s podporou rSAP http://sgalaxy.cz/fo...re/7858-re-rsap je to nějaké řešení Samsungu, takže asi tak Editováno: 30. Listopad 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Jak pise Joska, Android sam osobe profil rSAP neumi, implementace rSAPu v Galaxy je proprietarni zalezitost Samsungu... Nez jsem nedavno kupoval N8ku (vymena stare E65ky) trochu jsem si zjistoval kompatibilitu s rSAPem, a byl jsem drobet ze situace kolem tohoto specifickeho profilu (nutneho pro autotelefony se sdilenim SIMky z mobilu) v jinych nez Nokia telefonech zklaman, a sel proto do N8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Je to škoda, protože Android je hodně dobrý OS. Přemýšlím o náhradě HTC s Windows Mobile a HTC s Androidem se mi hodně zamlouvá. Bohužel mám předface auto s GSMIII a sehnat GSMII je dost problém. U FL aut není problém dát 3C8 jednotku, která umí rSAP i HFP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) 5N0 035 730 D je lepší... a to nemluvím o novém softu pro navi. Editováno: 30. Listopad 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) lepší v čem? Editováno: 30. Listopad 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Neupresnil som, že sa mi jedná o pripojenie k RJ GSM II a keďže mám predfacelifta, tak mám jednotku 1Z0 035 729 B. A na pripojenie k GSM II snáď rSAP netreba, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 pro GSM II rSAP není potřeba Android s GSM II nemám vyzkoušený, ale připojit by se to mělo.Kontakty nevím. V době kdy se dávala sada GSM II žádný Android neexistoval, takže je to otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 5N0 035 730 D je lepší... a to nemluvím o novém softu pro navi. Co tam je lepšího hned bych vyměnil?Umí maxidot?SMS?Před face Octavia 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Oproti 3C8 je rychlejší, stabilnější, opravena chyba s tlačítkem na mf volantu se symbolem telefonu. Nový HW a SW ničím nenahradíš. Starý Maxi-Dot bohužel už nikdy nepůjde. Editováno: 1. Prosinec 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 A na pripojenie k GSM II snáď rSAP netreba, nie? GSMII je jen "obycejna" HF sada, ktera rSAP nepotrebuje, te staci obycejny HF profil, prip. PBAP pro prenos telef. seznamu. Profil rSAP potrebuji plnohodnotne autotelefony (jako je napr. GSMIII) bez vlastniho slotu pro SIM kartu, autentifikaci z nejake SIM karty si berou vzdalene prave pomoci tohoto specialniho bluetooth profilu z jineho telefonu (mobilniho) ve sve blizkosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 GSMII je jen "obycejna" HF sada, ktera rSAP nepotrebuje, te staci obycejny HF profil, prip. PBAP pro prenos telef. seznamu. Profil rSAP potrebuji plnohodnotne autotelefony (jako je napr. GSMIII) bez vlastniho slotu pro SIM kartu, autentifikaci z nejake SIM karty si berou vzdalene prave pomoci tohoto specialniho bluetooth profilu z jineho telefonu (mobilniho) ve sve blizkosti... To ja viem, GSMIII som istý čas mal v aute. Ale nebol som spokojný, lebo z viac než 300 kontaktov som videl v aute len cca 200 a keďže telefón bol bez siete, tak som ich nevedel ani priamo na mobile vytočiť. A ešte mi chýbalo pripojenie na internet v čase, keď som bol v aute (či už pri čakaní alebo pre online navigáciu). A taktiež sa mi stávalo, že po vystúpení z auta sa telefón niekedy neprihlásil do siete, a niekoľko hodín sa mi nikto nedovolal. Definitívny verdikt je teda aký? Prenáša sa telefónny zoznam z telefónu s Androidom (najlepšie v 2.2 od HTC) korektne aj u predFL áut s GSM II a vidieť ich aj na displeji Columbusa? Alebo sa zobrazuje na diposlji navi hláška "Uživatel nepřipojen" ako u WinMobile? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Ak tomu dobre rozumiem ta 5N0 035 730 D jednotka je posledny vyvojovy stupen a nahradzuje 3C8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 GSMIII a Nokia N8 Tak jsem ucinil zajimavy postreh, na rozdil od me predesle E65ky umi N8 do Columba s GSMIII pri kazdem sparovani prenaset i seznam poslednich hovoru z mobilniho telefonu do autotelefonu, kde se tim zaktualizuje seznam hovoru z autotelefonu. To je hodne pohodlne, nebot tak i v autotelefonu (GSMIII) vidim odesle (prisle) hovory z obou telefonu, coz s E65/66 neslo... Samozrejme zcela plna kompatibilita rSAP a PBAP, vsechno je bez problemu, prenos-aktualizace celeho tlf. seznamu (cca 500 polozek, kazda min. 1-2 telefony) se s N8 udela vyrazne rychleji, nez s E65/66. Jen skoda, ze nemam zcela posledni verzi GSMIII, abych vyzkousel i novou podporu pro A2DP a 3G/UMTS/HDSP datove pripojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Přenášení příchozích, odchozích a zmeškaných hovorů z mobilu do auta mi funguje na HTC s WM6 taky. Uvítal bych spíš obrácenou možnost - aby se seznam hovorů uskutečněných v autě přenesl do telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Přenášení příchozích, odchozích a zmeškaných hovorů z mobilu do auta mi funguje na HTC s WM6 taky. Uvítal bych spíš obrácenou možnost - aby se seznam hovorů uskutečněných v autě přenesl do telefonu. Už jste zkoušel někdo Windows Phone 7??Rád bych koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.