Srpen 18, 201510 r Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby. Moc diky.
Srpen 19, 201510 r Ahoj, tu je schéma zapojenia Columba. Tebe budú chýbať v konektore C buď pin 5 a 11, alebo 6 a 12 (pravdepodobne druhá možnosť). Schému jednotky HF ti bude ale musieť poslať niekto iný, nefunguje mi ELSA. Upraveno Srpen 19, 201510 r od zelo7
Srpen 19, 201510 r Ahoj, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže TV tuneru. Mám před FL Yetíka LaK 2013 s Columbusem a tohle mi trochu "chybí". Co vše krom tuneru budu potřebovat shánět pro plnohodnotnou origo montáž? Antény, kabeláže... ?? Příp. dokáže materiál někdo zajistit? Samotná montáž není problém, následné nakódování a zprovoznění už ano, nemám diag... Díky za info. T.
Srpen 20, 201510 r Do Yetiny se TV nedělala tak to budeš bastlit. Kabelový svazek mezi TV a Columbus včetně napájení, anténní svazeky k zesilovačům a zesilovače pro příjem TV a Rádia. A nějaký držák do kufru.
Srpen 20, 201510 r A nedá se to dohledat v nějakém ETK? Třeba pro SuperB kde ta TV byla montovaná... s umístěním tuneru problém nevidím, o zesilovačích jsem nevěděl... a antény jsou origo jak? Lepené již ve sklech, nebo je to snadno řešitelné?
Srpen 21, 201510 r Vzhledem k tomu,že TV tuner už šéf namontovat do dvojkové OII bych soudil,že to půjde dodělat, ale nebude to asi nic levného... Vždyť v tej televizi stejně nic nedávají [emoji2]
Srpen 21, 201510 r Pro tv potrebujes digitalni prijem, takze stejne jako dab? bud na strese v ploutvi, nebo v oknech, pro digital neni tak dulezite prizpusobeni, takze by to mohlo jit i z vyhrevu zadniho okna.
Srpen 21, 201510 r Ale o ten výhřev potom přijdeš ne? Nevím no,podle mě je to naprosto zbytečná investice... Co zkusit nějaký digitální tuner zapojit přes vstup přímo do Columbuse?
Srpen 21, 201510 r nikoliv, jsou na to oddělovací členy;) Já teda nevím, využití televize v autě je takový makový, chápu to jedině pro zabavení dětí, ale tak je zase lepší DVD přehrávač a pustit mu co je libo.
Srpen 21, 201510 r To je stejně blbost,na zadních sedačkách stejně není na rádio vidět... Řešil jsem to taky a koupil jsem na konec 10" tablet a mám klid
Srpen 21, 201510 r Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby. Moc diky. Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana. Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů?
Srpen 21, 201510 r Zapojení mezi jednotko a rádiem T54b/8 na T12n12 modrý T54b/9 na T12n6 bílá T54b/4 na T12n/11 modrý T54b/5 na T12n/5 bílá
Srpen 21, 201510 r Pro mě to je trochu svahilština. Je tedy nutné přidat jeden pár kabelů mezi rádie a jednotkou. Jednotka by měla být pod sedačkou spolujezdce? Jedná se o nějaký speciální kabel nebo speciální koncovky? Nebo se to zvládne zbastlit doma?
Srpen 21, 201510 r Potrebujes drat mezi hf a radio. Jednotka je pod sedackou spolujezdce. Dva piny co jsou do patice radia a dva piny do patice hf sady. Piny do radia a hf jsou rozdilne. Moc bych nebastlil. Pokud si netroufas, nech to na odborniky.
Srpen 23, 201510 r Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana. Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů? Ahoj, ano, koupil jsem konektory podle rady od Ferda25, zapojil a na dovču už jsme svištěli a poslouchali videoklipy ve stereu. Tímto díky Ferdovi.
Srpen 26, 201510 r Ahoj mam hw h04 sw 1024, co mi tam půjde za firmware? colomb ukazuje rok 10.07.2007, auto je mr08 díky Ustí nad Labem kdo by byl schopnej to popřípadně přehrát a za kolik? Poradí někdo? tato mi neraguje po vložení cd... http://www.rnsfirmware.com/firmware-4020-for-older-units-in-europe-with-hdd-rations-60355/ Upraveno Srpen 26, 201510 r od MatyTDI
Srpen 27, 201510 r Moc nedoporučuji házet do navi firmware jaký vám příjde pod ruku, je nutné vědět model desky rádia a to z čísla a z firmware který tam je nezjistíte. 5238 je uni pro všechny ale není to žádná hitparáda.
Srpen 27, 201510 r Mě jde jen o to aby sem měl hodiny na colombu a četlo to větší sd karty.. zobrazit další věci to asi umět nebude (kvůli jednotce?) a kvůli novějším mapám, prý nejdou instalovat na starší fw Upraveno Srpen 27, 201510 r od MatyTDI
Září 8, 201510 r Zdarec pánové, chtěl bych si aktualizovat Columba mám 3T0 035 680 A a chci nejnovější Firmware a Mapy (Evropa), poradíte jaký firmware a mapy mam stahnout? Dík
Září 21, 20159 r Zdravím, mám takovou otázečku. Mám asi staršího colombuse. Ještě není dotykovej. Jenže jsem k tomu nedostal CD s navigací. Dá se tu od někoho sehnat? Nějaká rada kde to sehnat? Další věc... Na tom rádiu mám aux nebo tak něco abych to mohl píchnout na cokoliv abych to mohl přehrávat. Jenže nikde nemám v autě tu zástrčku na ten jack. Dá se to nějak dodělat? Loketní opěrku nemám.. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.