Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

R.v. 18.10.2013,... A je asi rok ve vozidle... 3T0 035 680L, HW: H10 SW:5238

Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby.

Moc diky.

Stitek_Columbus1.jpg

Ahoj,

tu je schéma zapojenia Columba. Tebe budú chýbať v konektore C buď pin 5 a 11, alebo 6 a 12 (pravdepodobne druhá možnosť).

Schému jednotky HF ti bude ale musieť poslať niekto iný, nefunguje mi ELSA.

Upraveno od zelo7

Ahoj,

měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže TV tuneru. Mám před FL Yetíka LaK 2013 s Columbusem a tohle mi trochu "chybí". Co vše krom tuneru budu potřebovat shánět pro plnohodnotnou origo montáž? Antény, kabeláže... ?? Příp. dokáže materiál někdo zajistit? Samotná montáž není problém, následné nakódování a zprovoznění už ano, nemám diag... Díky za info. T.

Do Yetiny se TV nedělala tak to budeš bastlit. Kabelový svazek mezi TV a Columbus včetně napájení, anténní svazeky k zesilovačům a zesilovače pro příjem TV a Rádia. A nějaký držák do kufru.

A nedá se to dohledat v nějakém ETK? Třeba pro SuperB kde ta TV byla montovaná... s umístěním tuneru problém nevidím, o zesilovačích jsem nevěděl... a antény jsou origo jak? Lepené již ve sklech, nebo je to snadno řešitelné?

Vzhledem k tomu,že TV tuner už šéf namontovat do dvojkové OII bych soudil,že to půjde dodělat, ale nebude to asi nic levného... Vždyť v tej televizi stejně nic nedávají [emoji2]

Pro tv potrebujes digitalni prijem, takze stejne jako dab? bud na strese v ploutvi, nebo v oknech, pro digital neni tak dulezite prizpusobeni, takze by to mohlo jit i z vyhrevu zadniho okna.

Ale o ten výhřev potom přijdeš ne? Nevím no,podle mě je to naprosto zbytečná investice... Co zkusit nějaký digitální tuner zapojit přes vstup přímo do Columbuse?

nikoliv, jsou na to oddělovací členy;) Já teda nevím, využití televize v autě je takový makový, chápu to jedině pro zabavení dětí, ale tak je zase lepší DVD přehrávač a pustit mu co je libo.

To je stejně blbost,na zadních sedačkách stejně není na rádio vidět... Řešil jsem to taky a koupil jsem na konec 10" tablet a mám klid

Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby.

Moc diky.

Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana.

Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů?

Zapojení mezi jednotko a rádiem

T54b/8 na T12n12  modrý 

T54b/9 na T12n6    bílá

T54b/4 na T12n/11 modrý

T54b/5 na T12n/5   bílá

Pro mě to je trochu svahilština.

Je tedy nutné přidat jeden pár kabelů mezi rádie a jednotkou. Jednotka by měla být pod sedačkou spolujezdce? Jedná se o nějaký speciální kabel nebo speciální koncovky? Nebo se to zvládne zbastlit doma?

Potrebujes drat mezi hf a radio. Jednotka je pod sedackou spolujezdce. Dva piny co jsou do patice radia a dva piny do patice hf sady. Piny do radia a hf jsou rozdilne. Moc bych nebastlil. Pokud si netroufas, nech to na odborniky.

Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana.

Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů?

Ahoj, ano, koupil jsem konektory podle rady od Ferda25, zapojil a na dovču už jsme svištěli a poslouchali videoklipy ve stereu. Tímto díky Ferdovi.

Pujde i 5238 neofiko ..

Ahoj jaký firmware nejnovější mohu dat na

1T0 035 680B mám tam teď 4020?diky

Moc nedoporučuji házet do navi firmware jaký vám příjde pod ruku, je nutné vědět model desky rádia a to z čísla a z firmware který tam je nezjistíte. 5238 je uni pro všechny ale není to žádná hitparáda.

5238  je posledním ofiko SW pro HW variantu C12

5269 pro C12, 5238 není ofiko

Upraveno od h2o

Mě jde jen o to aby sem měl hodiny na colombu a četlo to větší sd karty.. zobrazit další věci to asi umět nebude (kvůli jednotce?) :) a kvůli novějším mapám, prý nejdou instalovat na starší fw

Upraveno od MatyTDI

• 2 týdny později...

Zdarec pánové, chtěl bych si aktualizovat Columba mám 3T0 035 680 A a chci nejnovější Firmware a Mapy (Evropa), poradíte jaký firmware a mapy mam stahnout?

Dík ;)

• 2 týdny později...

Zdravím,

mám takovou otázečku. Mám asi staršího colombuse. Ještě není dotykovej. Jenže jsem k tomu nedostal CD s navigací. Dá se tu od někoho sehnat? Nějaká rada kde to sehnat? Další věc... Na tom rádiu mám aux nebo tak něco abych to mohl píchnout na cokoliv abych to mohl přehrávat. Jenže nikde nemám v autě tu zástrčku na ten jack. Dá se to nějak dodělat? Loketní opěrku nemám.. Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.