Únor 19, 20178 r to už nenaskakuje nahral sem znovu soft je tam ted spravny jak ma byt jen ten zvuk nejde takze jedine VAG jo?
Únor 22, 20178 r Tak jsem delal ty mapy pres sd a zobrazi se status 31% pak 40min pořád to stejný a pak se to vypne a tot vše..nevi nekdo poradit ci s tim?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 23, 20178 r před 6 hodinami, senor 01 napsal: Tak jsem delal ty mapy pres sd a zobrazi se status 31% pak 40min pořád to stejný a pak se to vypne a tot vše..nevi nekdo poradit ci s tim? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Mám stejný problém a radio mi nehraje a chce to stále cd,co stím.
Únor 23, 20178 r Jak to tedy poresit nebo proc nejsou nahrane?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 23, 20178 r Vypni si prosím podpis Tapatalku... Nahrát, nic jiného s tím neuděláš, řádně přes DVD, vyčistit mechaniku, sehnat novu, nebo nahrát přes SD při zapnutém klíčku.
Únor 23, 20178 r Nesmysl, nahraju přes SD i s naprosto nefunkční mechanikou... nemusí tam vubec byt, výsledek 100%
Únor 23, 20178 r Delam to pres sd ale bez toho zapnutyho klicku..to musi byt tedy jo?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 23, 20178 r Nesmysl, nahraju přes SD i s naprosto nefunkční mechanikou... nemusí tam vubec byt, výsledek 100%
Únor 23, 20178 r Jde o to, že po nějaké době se rádio vypne pokud není zapnuté zapalování. Nejlepší to udělat pomocí SD když jedeš a nemusíš někde čekat...
Únor 23, 20178 r Ukazuje tohle pořád a ani v tom nic nechroupa jen ticho..a vratim to nějak do původního stavu co jsem to měl?neb nehraje radio jinak.diky Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 23, 20178 r Jak jsi ho prehral?kde si ho muzu stahnout prosim?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 23, 20178 r před 13 minutami, senor 01 napsal: Jak jsi ho prehral?kde si ho muzu stahnout prosim?diky Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk My-gti.com
Únor 24, 20178 r To neni tak jednoduche,kazdy columbus podle sveho oznaceni muze mit jen uzcity sw co zvladne,ja to nechal chlapoj co se v tom vyzna, prehral sw, mapy v14 a dokodoval mi i sparovani primo s typem auta.A rada pro priste,prehrani map pouze z dvd.
Únor 24, 20178 r před 2 minutami, Franta 22 napsal: To neni tak jednoduche,kazdy columbus podle sveho oznaceni muze mit jen uzcity sw co zvladne,ja to nechal chlapoj co se v tom vyzna, prehral sw, mapy v14 a dokodoval mi i sparovani primo s typem auta.A rada pro priste,prehrani map pouze z dvd. tak tak duch svaty z tebe čuje ako ono to jde z SD karty ale DVD nic neskurvy SD muze na tych strankach mas vše rozepsany ktera navi jaky soft treba čítat
Únor 24, 20178 r A mame tu nekoho z Prahy nebo okoli Benešova,který by byl ochoten dat mi to do kupy?dekujuOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 24, 20178 r Mě se stále nedaří instalace V14 zkoušel jsem přes DVD i SD kartu a stále nic vypálil jsem už několik CD. mám SW verzi 5238 přeinstaloval jsem komplet SW ale mapy stále nejdou nainstalovat .... kde je zakopaný pes ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.