cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Takže na Moravě umíme,aby Columbus šel komplet ve starší OII.jde jak maxidot tak MF volatt-korektně.Je zapotřebí 2 věci. HW-výměna gateway a SW-to si necháme zatím pro sebe,nezlobte se.SW úprava stojí cca 1500,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ....Spis se mi stava ze se navi jako na chvili vypne a hned zapne... To nám dělá taky a jsme z toho zoufalí.. Už je i přehranej soft v rns510...subjektivně se výpadky jako kdyby zmenšili..ale stejně to myslím tak 1x denně prostě zhasne a hned se rožne... tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Takže na Moravě umíme,aby Columbus šel komplet ve starší OII.jde jak maxidot tak MF volatt-korektně.Je zapotřebí 2 věci.HW-výměna gateway a SW-to si necháme zatím pro sebe,nezlobte se.SW úprava stojí cca 1500,-kč Co myslíš starší OII? Já měl za to, že když se použije navi 1Z0 + nová gateway (třeba P) a nakóduje se to, tak jde MF volant i maxidot dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to zhasínání myslím dělá odblok obrazu,pokud jej máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Odblok obrazu máme no no to je teda nepotěšující zpráva !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To vypnuti a zapnuti dela odblok obrazu-vyzkouseno. Chtel bych co nejdriv vyzkouset jinej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Já mám orig.němec a mi to nedělá!!!!! ,ale taky mě stál 5000 a má navíc jednu výhodu,můžu si ho aktivovat kdy chci a pokud nečumím na DVD,funguje mi gala a vše ostatní jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 No jo, ale mas mult. volant. Nebo nekde mikrospinac. Co vim tak Columbus zobrazuje na maxidotu ve starsich MR pokud se nakoduje. V tom myslim neni velky problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ano,zobrazuje,ale nejde listovat,ale to víš.když zadáš navigování,na maxidotu ti naskočí navi a nejde z toho ven.To už jsme obešli a funguje korektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 má navíc jednu výhodu,můžu si ho aktivovat kdy chci a pokud nečumím na DVD,funguje mi gala a vše ostatní jak má. Dá se to vyřešit přepínačem za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jo,máš pravdu.Já to mám orig.na MF volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ano,zobrazuje,ale nejde listovat,ale to víš.když zadáš navigování,na maxidotu ti naskočí navi a nejde z toho ven.To už jsme obešli a funguje korektně Dělají to všechny navigace? nebo třeba jenom 3T0? A v jakých autech? Konkrétně. Je tento problém s navi 1Z0 se softem 1024 v OII s gateway P? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Může mi někdo potvrdit následující doměnku? Toto je verze 1Z0 pro OctaviiII? Toto je verze 3T0 pro Superb? Má nápis COLUMBUS. (sice je v angličtině ale to je jedno, ne?) Jestli ano tak to vyadá to, že u těch dvou verzí je jiné grafické znázornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 no a?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Vím, že je mezi nimi pár odlišností, ale o této jsem nevěděl. Třeba zobrazení hodin nebo lepší chromování tlačítek 3T0 (podle fotek to ale není moc vidět). Co je podle tebe ta hlavní odlišnost proč se rozhodnout pro jednu z těch dvou variant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Takze s e musim taky drobet pochvalit tady u nas v jiznich cechach umime udelat novou verzi Blutu s A aby ukazovala korektne na trinaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Já si myslím, že tady to není na malou pochvalu...pánové konečně kapacita na jihu Čech. Pepík má zlaté ruce - opravil mi Trinaxe, který odešel pro CAN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Čauec pánové...měl bych na vas prosbu. Liší se nějak BT moduly pro RNS 510 Škoda a RNS 510 VW (hranata Touareg)?? Bláhově jsem si myslel, že se tyto navigace liši jen designem.... No pořídil jsem tento modul a dotyčný mi říkál, že musí jet na libovolné RNS 510... Jenže po dvou dnech co bylo auto v servise, koumáci z VW řekli, že je to modul pro Škodovku a prostě, že to nepujde... Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Čauec pánové...měl bych na vas prosbu. Liší se nějak BT moduly pro RNS 510 Škoda a RNS 510 VW (hranata Touareg)?? Bláhově jsem si myslel, že se tyto navigace liši jen designem....No pořídil jsem tento modul a dotyčný mi říkál, že musí jet na libovolné RNS 510... Jenže po dvou dnech co bylo auto v servise, koumáci z VW řekli, že je to modul pro Škodovku a prostě, že to nepujde... jede uplne bez problemu neni problemsem schopen namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jo Chlapy tak uz i tohle umime na jihu cech takze ten stastnej na jihu cech komu sem to rozjel je FERDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Kdyz se tady ted kazdej chlubi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Já to řílal, že to za chvíli bude mít každý Doli to máš u sebe v autě obrázek kombíku? Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 nj,Doli má clon combi lim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) No a běhá, jo Doli sice dal fotky, ale ne z jeho auta(on má Columbuse). Editováno: 12. Září 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Raději napúiš,co udělal,že to šlo??Já to dělal 3× a nikdy jsem žádný problém neměl.Spíš jste něco spískali než jste přišli na to co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.