Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Ale já píšu o tom že mi rádio sice vyhledá stanice s DAB+ ale ty nehrají. Jen stanice v oblasti pokrytí DAB. Otázka zněla a zní: Lze upravit Columbuse ať už sw nebo hw tak aby to normu DAB+ zvládlo. Ještě jednou parametry: Superb 2013, Columbus s TV, NAV, DAB, Sound system.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel bych takovej malej dotaz... myslite že odchazi mechanika kdyz dam instalovat mapy a ve třičtvrte nahravani se vse vrati na zacatek a instaluje znova ? nikdy jsem stim nemel zadny problem palim stejne jako predtim tak nevim.. filmy na dvouvrstvem dvd prehrava vpohode i instalaci jen zničeho nic to instaluje porad dokola a nic... chtel jsem tam dat west europe a nepovedlo se... nesetkal se stim nekdo ?? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jsem zkoušel u kamarada to dvd a bezproblemu jede.. me to pouze instaluje porad dokola takze problem asi v mechanice columbusu ..  myslite ze by pomohlo mechaniku vyndat a manulane nejak vyčistit?? ty čistici dvd toho asi moc nepocisti .ale na to že columbus rv 2014 tak moc dlouho teda nevydrzela bez problemu

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jste někdo zkoušel z O3 columbuse do O2 facelift?

 

attachicon.gif5564535533.jpg

Nějak si nedokážu představit, že by se dopasoval do tunelu O2 ten celej rámeček a za druhé, jak by fungoval, když už to není jen "Rádio" ale používá se i na nastavení apod... Pokud už by to někdo rozjel v OII, bude to tak akorát na okrasu, využití toho co to rádio umí v OIII bude podle mě minimální  :kol-32:

 

Jen se chci zeptat, zda to myslíš pouze teoreticky, nebo co tě vede k tomu o té výměně přemýšlet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau panove

 

Mam dotaz.kolega ma OII po LF r.v.2013.Ted tam dal Columba misto Swing a nefunguje mi ovladani na volantu (na predchozi OII r.v. 2008 mu to slo) pomuze prehrani SW?? Popripade jakej tam dat.Uz jsme ho kdysi prehravali,takze vime jak na to,ale nevime jakej tam ted dat........Ted tam je SW 1024.

 

Moc dik :)

Pavel

Editováno: , autor: wilson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, dnes behem navstevy servisu mi byla zjistena zavada u Columbuse - zkrat na kostru a to vcetne zkratu na radiu... Cim to je zpusobene?? Vse vcetne stresni anteny bylo dodelavano. Po vynulovani chyby a pote cestou se sam od sebe vypnul, po opetovnem zapnuti se cca 1-2min nic nedelo a dal vse funguje. Stava se mi, ze se jednou za cas vypne sam od sebe, ztraci signal, apod. Cim je to zpusobene? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...