ferda25 Vloženo 24. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 to kokta7: Nic se nenahraje...jen se ověří validita nahraného, proto je to pak otázka minuty(pokud použiješ pro ověření stejný typ datových podkladů - ono ani jiný postup nemá smysl). To že se mapa nezobrazí je jen způsobeno předchozím neúspěšným ukládáním z DVD. Kdo nechce problémy ukládá rovnou z SD karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) aky firmware mozem pouzit na 1T0 035 680C? HW.04 2680...mozem tam dat 3810 alebo 5238? Firmware 1200, firmware 1300, firmware 3810, Firmware 3810 pre všetky zariadenia , firmware 3970, firmware 3980, Firmware 4020 upravený firmware 4020F Firmware 5238 by josi Editováno: 25. Červenec 2014, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) Ahoj,už jsem z toho jelen,může tu někdo prosím napsat přesný postup,jak nahrát mapy na dvd.Moc děkuji. Můžete to prosím smazat? Konečně vyřešeno. Editováno: 31. Červenec 2014, autor: Gappa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Mozem mat naraz maty aj vychod aj zapad? Ci jedny sa nahraju a druhe idu z dvd? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 jedno mas na disku a druhe muzes mit na dvd. jinak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 jedno mas na disku a druhe muzes mit na dvd. jinak to nejde... A neskúšal niekto skombinovať tie mapy (vynechať tie ktoré by tam boli dva krát a hodiť to na dvojvrstvé DVD 8,5 Gb), alebo to nahrať z SD karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo89 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 edob má pravdu, east a west sa staty kombinuju ... neviem ale preco by sa to nedalo nahrat na disk ved je tam dost miesta, ukazuje mi ze 17 giga volneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak už jen zjistit jak jsou ty soubory vytvořené a z jedné verze vyseparovat společné státy a pak vytvořit nové soubory. Tak šup, šup ať už to je hotové. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Když jsi to ještě neudělal Ty Ferdo, tak to asi zase tak jednoduché nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Když jsi to ještě neudělal Ty Ferdo, tak to asi zase tak jednoduché nebude Tiež si to myslím, bol to len môj návrh, ale asi sa do toho nikomu nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 (editace) Dobrý den Chci se zeptat, k tomuto postupu http://forum.skodahome.cz/topic/20386-columbus-trinax-rsn-510/?p=1855168 Omlouvám se, ale nepochopil jsem ten popis úplně. Chci si to vyzkoušet. Potřebuji tedy 8GB kartu. Je jedno jakou clas? (čím vyšší tím lepší?) naformátovanou na FAT 32 (chci nahrát mapu EAST 11) Na SD kartě vytvořím EASTDVD a EAST adresáře. Do EASTDVD nakopíruji celé DVD s mapama. Do adresáře EAST zkopírovat hddfiles.log ( jak ho vytvořím? ((podle tohoto: Pak na svém disku C najde soubor: dvd_file.txt v kterém je komplet výpis všech souborů a co pak s tím souborem. Jak ho převedu na hddfile.log))? Když ho tedy nějak vytvořím a budu ho mít. Pak: Postup v autě: 1. vložím připravenou SD kartu a počkám zda opravdu začne přehrávat vložené mp3 soubory z rootu SD karty(sd karta zůstává do konce celého procesu vložená v navigaci) - tomu rozumím .-) 2. na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 20 sekund vlož cdčko s image kde vezmu copy_map (to vezmu s CD ze kterého jsem nahrával firmwar? Mám firmware verzi 5269, když jsem porovnával soubory co má Ferda tak ten má verzi 4120. Dávají se tam všechen obsah složek? Co je např. ve verzi 5269? ) TAk-že na CD bude jen image a hddfiles soubory? Pak na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje. Po 30 minutách je vše uloženo. Jen pro klid duše: Může se něco jiného změnit v navigaci? Jako např. jazyk atd? Děkuji moc za odpovědi na mé otázky. Editováno: 17. Srpen 2014, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 1. hddfile.log....ti vytvori ferda25 ked mu posles...dvd_file.txt (je to zavisle od danej mapy).....2. http://forum.skodaho...-510/?p=1855168 v odkaze si stiahni copy_map.zip 3,61MB img, ktory nasledne napal na CD a to CD budes pouzivat po stlaceni SETUP+MIC+EJECT. 3......karta je stale v pristroji pockaj cca30min a jeto....aj keby nic nerobilo stale cakaj tych 30min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) 1. hddfile.log....ti vytvori ferda25 ked mu posles...dvd_file.txt (je to zavisle od danej mapy).....2. http://forum.skodaho...-510/?p=1855168 v odkaze si stiahni copy_map.zip 3,61MB img, ktory nasledne napal na CD a to CD budes pouzivat po stlaceni SETUP+MIC+EJECT. 3......karta je stale v pristroji pockaj cca30min a jeto....aj keby nic nerobilo stale cakaj tych 30min... Tiež by som to rád vyskúšal z karty, ale zatiaľ nemám vhodný hddfile.log a link na East 11. Pomôže niekto? Editováno: 17. Srpen 2014, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) To víš že pomůže. Na to by to fórum mělo být. .-) http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=224&t=294507 Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 jeste doplnim, vhodne hddfiles se daji najit tady: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/24290-vag-rns510-copying-map-sd-card-hdd-navigation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Ahoj všichni mám dotaz.Mám SW:2684 a když vložím dvd s mapami V11 tak to začne ukládat a až to dojde na konec tak to začne zase znovu a neuloží se to.Nevíte co s tím?Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrazil Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ahoj, je prosim nekdo z Kralovehradeckeho kraje kdo by mi updatnul mapy v Columbusu rok vyroby 2012 na nejnovejsi plus ma zkusenosti s multifunc volantem nejde mi zesilovat/zeslabovat radio. Columbus je tam tedka cerstve namontovany. Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 v Humpolci ti to můžu udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab84 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ahoj všichni mám dotaz.Mám SW:2684 a když vložím dvd s mapami V11 tak to začne ukládat a až to dojde na konec tak to začne zase znovu a neuloží se to.Nevíte co s tím?Díky za odpovědi Mám úplně stejný problém. Jestli někdo dokážete poradit, budu moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab84 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Nenahrálo se to, protože nové mapy (V11) pro západní Evropu jsou příliš velké. Dá se to zřejmě vyřešit nahráním nového firmwaru 4120, který řeší mimojiné i přerozedělení kapacity harddisku, kde je nově vyčleněno více prostoru pro navigační mapy. Já jsem to ale vyřešil tak, že jsem nechal starší firmware 4020 a nahrál tam mapy V10 pro východní Evropu. A funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 muzes dat i V11 pro vychodni evropu, ty jsou take mensi a neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab84 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Jak jsem byl zoufalý a zkoušel leccos, tak jsem zkusil přehrát i firmware, nahrával jsem tedy ten trochu starší 4020 a bohužel to způsobilo to, že mi nefunguje správně multifuknční volant, nefungují tlačítka ovládání hlasitosti ani přeskakování skladeb. Poradíte někdo, pomůže přehrání firmwaru, nebo to lze někde nastavit. Anebo budu muset za někým zajet, aby mi to správně nakódoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Tak jsem sehnal V11 8129 East Europe, vypálil přes CloneCD 1x, i když ve finále byla průměrná rychlost zápisu 3,6x - asi to vypalovačka pomaleji neumí. No a mapy fungujou z dvd bez problému, ale uložit nejdou, dojede to do konce a začne se to kopírovat znova a znova. Prostě zacyklovaný. Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab84 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Máš podle mě stejný problém jako jsem měl já. Málo prostoru na harddisku pro mapy. Musel bys buď nahrát nový firmware (4120) anebo starší verzi map V10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak jsem sehnal V11 8129 East Europe, vypálil přes CloneCD 1x, i když ve finále byla průměrná rychlost zápisu 3,6x - asi to vypalovačka pomaleji neumí. No a mapy fungujou z dvd bez problému, ale uložit nejdou, dojede to do konce a začne se to kopírovat znova a znova. Prostě zacyklovaný. Co s tim? me to delalo taky a musel sem to hlidat a u konce rycne vysunout,pekny oser ale na 3ti pokus sem to chytnul a sou tam,treba ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.