houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 DOPRDELE PITCHA, tak ja tady vstavam jako curak rano, ze pockam na hosta, ted mu volam a prej se zdrzel v Praze a k nam dorazi odpoledne a to byl prijezd nahlaseny na 8:00 rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 DOPRDELE PITCHA, tak ja tady vstavam jako curak rano, ze pockam na hosta, ted mu volam a prej se zdrzel v Praze a k nam dorazi odpoledne a to byl prijezd nahlaseny na 8:00 rano tak koukám,nepřijela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 achjooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jako kterým směrem? DO nebo Z krajnice? do krajnice (samozřejmě za předpokladu, že tam není metr) Bavíme se o klasický krajnici, kde je bílá čára a hned vedle ní sajrajt. docela je vidět, kdo v týhle diskuzi na kole jezdí a zná problém z druhý strany. Jako cyklista docela v pohodě. Nejhůř se cítím na silnici jako bruslař (pro chytrolíny - bruslařskou trasu tu nemáme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 BLÁZNI! Nechápu, jak si můžou ty slepice zpívat v kanceláři plný lidí... Mám sluchátka dost nahlas a stejně slyším jak si zpívaj, nebo spíš kuňkaj... Na palici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 všechno je na h.vno pardon že tu holka píše takový výrazy ale ven to nějak musíííí a když s etady může tak proč to nevyužít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co konkrétně? Všechno na piču bejt nemuže...nepřeháněj čertice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co konkrétně? Všechno na piču bejt nemuže...nepřeháněj čertice! od doby co mě chlap nechal s dítětem,se vůbec nic nedaří,at už v rodině,u kamarádů,u mně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Debilni parkovani v Brne!!! Nikde nejde zastavit. A jeste me vyhodili od zkousky. Den na pitchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Do piči!!!! Už mně to kurva sere. Jak se udělá teplo, tak mám problémy s rýmou a kašlem. Pachatel je klimatizace v autě Sice je to fajn, že se nepotím, ale taky mně nebaví ta zasraná rýma. A to si myslím, že těch 20-22°C co mám nastaveno snad není žádný extrém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tome: jednoduchá pomoc...nezapínej klimu! Taky ji mám v autě ale nevyhovuje mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Do piči!!!! Už mně to kurva sere. Jak se udělá teplo, tak mám problémy s rýmou a kašlem. Pachatel je klimatizace v autě Sice je to fajn, že se nepotím, ale taky mně nebaví ta zasraná rýma. A to si myslím, že těch 20-22°C co mám nastaveno snad není žádný extrém... Jde o zvyk..tak si nastav víc...a pak ubírej a tělo si zvykne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co filtr, neni puvodni? Ja pustil klimu prvne naplno o vikendu a byl to smrad, ze by jeden pad I kdyz u servisovanyho sluzebaka by to meli menit automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romario: no když je vedro a mám tu možnost, tak ji stejně nakonec pustím, nedá mi to Krysar: kabinovej filtr mění myslím při každým oleji, je to nějaký mikrobiální, pylový nebo co to je za blbinec. S klimou jako takovou se zatím nic nedělalo a nic z ní nesmrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Dneska sem se dozvěděl, že holka, kterou jsem znal celý život někdo sejmul na křižovatce v 100km/h Dítě co vezla naštěstí přežilo, chudák děcko fakt uplně na hovno to je, ona za nic nemůže a nějakej kokot v bramboráku jí sejme, dítě co měla je v nemocnici a už neni v ohrožení života.. nakonec z toho ten dement vyvázne bez trestu, doufám že skončí v pekle! Editováno: 21. Květen 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty píčo! Nekecej.A špatny? Na místě mrtva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Auto totálka, naštěstí syna měla připoutanýho a s obrovským štěstím přežil, nedokážu si to představit. No ale dítě do konce života v hajzlu z toho, že ztratil matku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ani mi to neřikej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jestli ji nabral ve 100, tak jí skládali jak pucle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 aha, ona byla v autě. Já myslel, že jako chodce. Popravdě, nevím jestli je lepší, že to to děcko přežilo. Každopádně chudák prcek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) To samé se stalo u nás v Jičíně 1.1.2009, když kamarád jel v Ibize ve městě a v protisměru do něm přímím nárazem narazil bmw, kamarád bohužel srážku nepřežil, řidič bmw přežil s těžkým zranění.. http://jicinskozpravy.cz/archiv/zpravy/200...c-.htm?hled=BMW Prostě to do něj přímo nabořil z neznámých důvod. Nejhorší na tom je to, že on za nic nemůže, byl to v pohodě kluk, znal jsem ho celej život a pak tohle. Vždycky se musí něco stát lidem, který nic v životě neudělali nic špatného a ty největší kurvy žijou dál. Editováno: 21. Květen 2009, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kurwa to je blbá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nikdy nevíš dne ani minuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Já vím Romčo....znám to od manželky z nemocnice....je u všeho jako první......a není o co stát....když přivezou havárku... Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak kurva, jak je to s tim zašlapáváním? Dneska zase, měl jsem spolujezdce, by mi to dosvědčil, že bezdůvodně z 70 km/h téměř na místě zastavil, já si nechtěl samo auto ani škrábnout, ale do teď mi vrtá hlavou, kdybych jakože nedobrzdil ... hlavně mi neříkejte, že je to ještě moje vina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.