krysarr Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No ty wole, to je nehorazny, co jsou schopny si dovolit, ale holt kdyz se jim zakazalo kocovat a stat je uplacel davkama uz za komancu, tak to ted mame, ted uz se to asi normalne resit neda. Banda sracu takrka do jednoho... http://ustecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20..._trolejbus.html A k tomu me zase vzala zkurvena alergie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Posraný silničáři...zase tady opravujou silnici stylem...tzv: kamínkování....to je něco......všude štěrk.....lepí se to na gumy...no hovada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) lepši posraní silničáři než debilní chodec kterej se zastaví uprostřed přechodu a místo aby udělal pět kroků tak čeká jak debil a donutí vás zastavit Editováno: 11. Červen 2009, autor: ladinek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Opět jsem si ověřil, že dlouhodobě nemůže být všechno skvělé. Když se Vám to doma klape, daří se v práci a celkem i ve škole, někde se to prostě projevit musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Začínám věřit v sedm božích ran.... Zatím jsem u třetí, jsem zvědav, co bude následovat... ZKURV.NÝ MOUDRÁKY!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kurňa tak jsem byl u cikorek měřit okna, ty si vzali, podepsaly na prodejně objednávku a z asi 100litrového balíčku dvoutisícovek odpočítali zálohu a tu zaplatili. Pán jezdí v MB S classe (předposlední model) v bytě plno "zlata". To bylo všechno OK říkám si dřel na to, poctivě chodil do kolbenky, tak proč by si nejezdil kočárem. No a dnes nám do prodejny volala úřednice z magistrátu, že má na stole naši zálohovou fakturu od této rodiny a jde ji proplatit, tak že si ověřuje jestli je pravá a jestli tam budeme opravdu měnit okna, že si požádali o proplacení v hmotné nouzi (jo ještě jsem nenapsal vybourají na vile dvě díry a budeme jim montovat francouzský okna). Kurváááá já nechci aby z mejch daní platili cikorkám francouzský okna, ty vole a dávám žalobu ne stát za špatné hospodaření s penězi, tohle fakt nemá obdoby, zkurvenej stát, zkurvená diskriminace... Hovno nasrat žádný okna nedostanou!!! No to si děláš prdel? Tohle je jako normální v našem státě? Proč proplácí okna? To snad není ani možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Prislo mailom, tiez o "cikorkach"... Diskrimin_cia_bielych.doc Editováno: 13. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 to Cjoctavian: Bohužel pravdivé........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) ved, prave preto som to sem dal - je to az prilis kruta pravda Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Otvorený list podpredsedovi vlády Slovenskej republiky Dušanovi Čaplovičovi. Vážený pán Čaplovič . S hrôzou som si prečítal v tlači Váš úmysel postaviť nové byty pre našu menšinu -Rómov z východu republiky. Iba pre nich! Všetko za neuveriteľnú sumu 200 miliónov EUR /cca 6 miliárd Sk/. Hrôza ma premkla preto, lebo som si uvedomil, že ste zabudli na inú viac ohrozenú menšinu. Neustále tak robia a robili aj Vaši predchodcovia. Nebudem Vás napínať. Upozorňujem na menšinu -stredoškolsky a vysokoškolsky vzdelaných mladých ľudí. Cestujú za prácou do väčších miest .Tvrdo pracujú. Žijú v podnájmoch bez perspektívy na vlastný byt a vlastnú rodinu. Áno, sú aj odvážni, ktorí si kúpili byt na úver, ale splácať ho budú 30 rokov s nehoráznymi úrokmi! A už teraz sa s obavami pozerajú do budúcnosti. Väčšina týchto inteligentných mladých ľudí by uvítala Vašu pomoc z fondov EU/alebo z iných zdrojov/ pre pomoc menšinám . Napríklad formou bezúročnej pôžičky alebo priamo finančnou dotáciou na stavbu domu, bytu. Investovať do vzdelaných ľudí sa tisíckrát vráti tejto spoločnosti. Títo vzdelaní mladí ľudia, ktorých nazývam ohrozenou menšinou by boli vďační aj za "nízkoštandartné" jednoizbové byty postavené v blízkom okolí Bratislavy. Urobte prvé kroky týmto smerom, a nasmerujte finančnú pomoc z fondov EU tam ,kde to má zmysel. Buďte odvážny! Nepodľahnite tlaku eurofilných sociálnych demagógov, ktorí kvôli politickým ambíciám a blížiacim sa voľbám zabúdajú odkiaľ vyšli a presadzujú prílišnú tolerantnosť k netolerantným a nevďačným.Vzdelaní mladí ľudia sú budúcnosťou tejto krajiny! S úctou Ing.Štefan Poliačik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Policajne Lamborghini skoncilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irin Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ja mam kofoly taky rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Vřelé díky mechanikům v nejmenovaném servisu, kteří mi do ostřikovačů nalili (pravděpodobně) leštící vosk. Neznám větší slast, než když se v 150km/h totálně zalepí přední sklo. Pokud to ještě někdo neví, tak stěrače po vosku KLOUŽOU a NESTÍRAJ! grrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) Olin je šmejd pozor na něj!!! Dal jsem podle pravidel odkaz na nové fotky Superb Combi do tématu Superb combi. A on mi to smazal a dal mi varování. A fotky si z media webu stáhl taky na svůj web a dal tam svůj odkaz. V pohodě, ale dále mi cenzuruje moje příspěvky. Když se někdo ptal na radu a já ukázal návod. Napsal sem na toto forum skorem 7tiscí příspěvků. Většinou to byli rady, a důležité fotky. Ale už jsem chodit nebudu. Protože takovéto chování je nechutné. Dejte si na něj dejte bacha. !!! Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 jestli to náhodou nebude tím, že odkazuješ na nežádoucí fórum, tak se nediv, že jsou tvoje příspěvky cenzorovány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) jj bohužel moje stránky odkazují na to nežádoucí fórum ,ale odkazovaly i na tohle fórum, jenže pak se olin rozhodl, že domluvená výměna odkazů bude už asi jenom jednostaná a můj mi odstranil. A tak jsem ho dal pryč. Tohle jsem chtěl jen napsat a už tady obtěžovat nebudu. Editováno: 21. leden 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odpor Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) Kua DRÁT Editováno: 31. Březen 2010, autor: Odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 To snad ku-va není pravda,v ČT mají tolik sportovních moderátorů,ale odvetu Barca vs. Arsenal musí zase komentovat ten okecávač Čapek. Mně z toho jebnéééééééééé! Ještě že mám slováky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 zkurvený pomalý prohlížení obrázků tady... to by jeden blil! tfuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ty obrazky tady jsou na how... stary forum bylo lepsi, tady to fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Tak pomalé obrázky by nevadili, mě spíše vadí, že se roztáhnou do takové velikosti, že vidím jen čtvrtku obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 To je přesně i můj problém Jen marně přemýšlím, jestli se to dá někde třeba přenastavit Abych nebyl za trubku Ale už mě to fakt brutálně se...jří a jsem rád, že v tom alespoň nejsem sám. Popravdě takhle jsem si zrovna proklamované "přesednutí do Superba", jak bylo o přechodu na nové fórum mluveno, nepředstavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Tak me dneska poprve vysplochlo auto Rano nastaruju jedu, prijedu k obchodnimu centru, odksocim si nakoupit a auto ani neskytne. Nakonec me kamos musel odtahnout.. a v servisu zjistili co? Ze jsou uhnile draty u starteru na 4 roky starem aute, grrr. Je den nanic. Na druhou stranu jsem mel jed na STK, horsi kdyby se to stalo tam btw: netusi nekdo kolik muze stat oprava? V autorizovanym servisu mi dali odhad do protokolu na 5tis, ale to mi prijde hodne hodne moc, snad si udelali jen rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 clovek by cakal, ze to bude oprava za par sto korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Tak je to za 1440, to je vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.