Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Je na ní napsáno přesně tohle..

6Q0 594 433E

KSG 4 - tuerig RdW 5DK 008 129 - 01 I 33604 :H02/S0002

Spíš 6Q0 959 433E...

Přikládám přehled předfaceliftových komfortek.

jj máš samo pravdu, špatně jsem to napsal ...

• 1 rok později...

Sry, ze vytahuju tak stary tema, ale kdyz ma tahle KJ 434MHz, tak asi nepasne do Fabie 2000, coz? Dik

asi nebude fungovat dalka klicu, jinak na nic jineho to asi nema vliv. Mam 2001, kde jsem mel klice tusim ze 433Mhz a menil jsem komfortku 433E + klice 434Mhz a vse funguje OK.

• 3 měsíce později...

Zdravím páni, dnes som chcel vymeniť komfortku na DO 433E do Fabie rok výroby 2006, mám originál centrál, el.okná, zrkadlá. Vybral som pôvodnú komfortku a tá má len dva konektory, komfortka je označená 6Q0 959 433H. Komfortka s DO 433E má tri konektory. Je to v poriadku? pôjde mi tá 433E nakódovať s trojtlačítkovými kľúčami na DO? Zapojil som ju teda na dva konektory, všetko funguja ako predtým. Len musím nakódovať s VAG?

Upraveno od touareg3

Proč měníš 433E za 433H tady

No podľa toho som ju vymenil správne, 433E má DO a 433H nemá DO. Ale ja som sa pýtal na počet zapojených konektorov u týchto komfortiek. 433H má dva, 433E má tri konektory.

Upraveno od touareg3

Podle mě chybí hnědá 12 pinová ????

Je tam tá stredná a jedna krajná, obidve sú čierne. boli nasunuté v pôvodnej 433H.

V té hnědé zásuvce je zapojený DO a siréna,snímač vnitřního prostoru. Tak nevim proč jí měníš za horší ???

Ty si si asi neprečítal poriadne moju otázku. Mám v aute pôvodnú komfortku 433H. Mením ju na 433E,a kúpil som dva trojtlačítkové ovládače s kľúčom, aby som mal otváranie a zatváranie plus kufor na DO. Tak sa pýtam, prečo mám len dva konektory v aute a nová komfortka 433E ,ktorú som zohnal má tri konektory. Alebo je niekde ten tretí konektor v aute schovaný? Tu na fóre sa píše, že stačí vymeniť komfortku za 433E a Kľúče s DO na tri talčítka.

Už chápu jde ti jenom DO vyměn komfortku a přizpůsob klíče.Hnědá zásuvka tam není.

Upraveno od Volvak

Čiže zapojiť len tie dva konektory na novú komfortku 433E a nakódovať VAGom kľúče? Doteraz som DO nemal, len originál centrál z výroby. Bude to fungovať, hej?

Stačí akorát to bude bez alarmu.

Alarm mám samostatný, to je v pohode. Tak som sa dozvedel, čo som chcel. Tie konektory 12 pin. sa nedajú medzi sebou predpokladám zameniť na tej komfortke, či som sa náhodou nesekol a nezapojil som ho do toho druhého protikusu na komfortke. ale predpokladám, že to je mechanicky istené nejakou drážkou,aby sa nedali zameniť:) Dík. Okná na DO mi pôjdu, či nie? Otravujem asi, čo:)

Nejdou zaměnit zásuvky.Okna pravděpodobně nepůjdou po zmáčknutí tlačítka na DO,ale dá se to udělat.

Upraveno od Volvak

Niekde som čítal, že po zatlačení tlačítka zamknutia sa okná automaticky zavrú. Zrejme je treba to nakódovať,alebo aj elektricky prepojiť.

Všechny 433E to neumí musí se komfortka přehrát jiným softwerem.

No v škodováckom servise mám známeho,ktorý mi to nakóduje,ale soft mi asi nebude prehadzovať, neviem ,akú mám komfortku, vraj je to s najvyššou výbavou. To uvidím. Dík.

S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN.

Upraveno od Kubenec

komfortku přepíšeš vždycky, v ní problém není, problém jsou dveřní mozky, které jsou dva druhy, canové - ty jdou přepsat a lin-busové - ty přepsat nejdou, takže záleží na dveřních jednotkách, komfortka je stejná pro obě a 433E je v poho, ale není to sranda přepsat, hlavně soft a kabel

S tím dojezdem oken bych to neviděl, tak slibně, protože nestačí flešnout jen komfortku,ale i dveřní jednotky. A od faceliftu jdou dveřní jednotky po LIN a dojezdy jdou aktivovat přeflešnutím pouze u jednotek přes CAN.

Jestli to sleduješ od začátku tak šlo o DO ne okna to už byl jen dotaz jestli to jde.

Upraveno od Volvak

Vždyť já taky reagoval pouze na to co jsi psal o dojezdu oken přes DO

• 2 týdny později...

Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju

... Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta.....

no to moc samozřejmé není, tlačítku pro kufr by mělo být normálně funkční

Chci se zeptat na odemykání/zamykání samotného kufru pomocí DO. Mám Fabii r.v.2006 1.2 HTP 47 kW Elegance a asi originál DO s 3 tlačítky. Ovladač je původní, ale jelikož už bývalý majitel auta neměl 2. klíč (zámky už se jednou měnily - bourané dveře a kód ze štítku byl jiný), dal sem raději nové zámky (jen spínačka a zámek dveří u řidiče) - s jedním klíčem už neriskuju. Momentálně funguje samozřejmě na DO jen odemykání a zamykání celého auta. Ptám se tedy, když zjistím, že v autě náhodou mám komfortku 433E, stačí už jen třeba v servise "nakódovat" ten ovladač pro 3. tlačítko nebo se ještě něco musí úplně předělat? Ještě upřesním, že sem tady nováček a tak i ve fabii. Čerpám z toho co sem se tady dočet. Komfortku bych tedy podle návodu možná našel a zjistil typ. Zatím sem zjistil, že když zamknu auto DO a jako poslední zavřu kufr, je zamčený, ale to je asi normální u všech. Děkuju

Zkoušel jsi podržet tlač. na kufr minimálně po dobu 1s?Tláčítko se totíš musí podržet déle.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.