Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Porad si hraju s myslenkou, jakou barvu bude moje auto mit a napada me, ktera barva je nejvim nachylna ke kradezi...dost totiz uvazuji o zlute RS, a tak me napada, ikdyz je to barva dosti vyrazna, tak jestli nebude moc pritahovat zlodeje...

ikdyz na druhou stranu tech zlutejch zase tolik nejezdi, takze by to teoreticky mohlo zlodeje dosti odradit..

Nejvic jezdi asi modrejch RSek..

Co vy na to??? Jaky na to mate nazor??

Editováno: , autor: tomask
Vloženo
Myslim, že je to jedno, to už se dostáváš dost do teorie ;) Vezmi tu, co se ti líbí ;)

:palec2: Souhlas :palec2: ,,, kdyz uz to budou chtit ukrast tak to ukradnou at zluty nebo cerny modry ...

Vloženo
,,, kdyz uz to budou chtit ukrast tak to ukradnou at zluty nebo cerny modry ...

Přesně tak.Radši přemejšlej jak ho co nejlíp zabezpečit,aby to neměli tak jednoduchý.A raduj se,že si takový auto můžeš jít koupit ;)

Vloženo

Ukradnúť môžu každé auto, ale myslím si, že najviacej kradnuté budú tie farby, ktoré sú aj najrozšírenejšie. Autá sa predsa najčastejšie rozoberú na diely a je výhodnejšie použiť trebárs strieborný nárazník na strieborné auto, ako ho prestriekavať z modrej.

Vloženo

přesně jak píšou ostatní. je hrozný, že se člověk musí při výběru auta zabejvat i takovýma myšlenkama. ser na to, nech si nastříkat RS třeba na růžovo, musí se to líbit hlavně tobě

Vloženo

která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil. :smich: A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky. -_-

Vloženo

vim, ze je to nahoda, ale presto: minuly tyden ukradli zlodeji xenony z cerneho RS, zatimco kousek vedle stojici stribrna RS zustala nepovsimnuta - tak a ted doufam, ze jsem si tim nerekl o nezvanou navstevu :ph34r::angry:

Vloženo (editace)
která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.  :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.  -_-

Zelená taky, věř mi. Jinak dooufám, že červená neláká zlodějě a prej bílá je odrazuje neb bílá auta moc lidí nechce.

Editováno: , autor: mischicka
Vloženo

No neviem, ale v poslednej dobe ide biela do módy. A to už asi pred dvoma rokmi som čítal štatistiky predaja farieb (myslím tých na autá ale ešte v tekutom stave) a práve biela bola tuším na druhom či treťom mieste a písali, že japonci a neviem či nie aj amíci začínajú obľubovať bielu. Asi to prichádza aj k nám. Dnes som videl nové punto v bielej a veľmi mu to slušalo.

Vloženo
No neviem, ale v poslednej dobe ide biela do módy. A to už asi pred dvoma rokmi som čítal štatistiky predaja farieb (myslím tých na autá ale ešte v tekutom stave) a práve biela bola tuším na druhom či treťom mieste a písali, že japonci a neviem či nie aj amíci začínajú obľubovať bielu. Asi to prichádza aj k nám. Dnes som videl nové punto v bielej a veľmi mu to slušalo.

Japonsko to je černá, šedá, bíla..

Vloženo
která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.   :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.   -_-

Zelená taky, věř mi. Jinak dooufám, že červená neláká zlodějě a prej bílá je odrazuje neb bílá auta moc lidí nechce.

Bílou nechtějí aní AAAčka :p

Ale na druhou stranu, v Boleslavi v zákaznickém centru jsem viděl bílou RS a to byla pro mně neskutečná nádhera..

Vloženo
která barva přitahuje zloděje nevim, ale žlutá přitahuje mouchy. A vidíš, přesto si jí Diamant koupil.  :smich:  A já až našetřim nějaký drobný si jí koupim taky.  -_-

Ale na druhou stranu, v Boleslavi v zákaznickém centru jsem viděl bílou RS a to byla pro mně neskutečná nádhera..

dneska nová 911 Carerra v bílý a :o:palec2:

taky se mi dostává pod kůži :)

Vloženo

dneska nová 911 Carerra v bílý a :o:palec2:

taky se mi dostává pod kůži :)

Ve Švajcu jsem taky viděl bílou Carreru a musím uznat,že to byla pecka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...